reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kasiu udała Ci się córka :tak: gratulacje :-):-):-)

Majka gratuluję wizyty, czyli następna w kolejce do rozdwojenia ;-) Ja miałam spore plamienie ze 2 dni :baffled: a ostatnio jeszcze mocniej mnie przebadała i nic... jeśli się nie nasila, to chyba normalne ;-)

Dzięki dziewczny za tzrymanie kciuków, już zdecydowałam i jadę jutro na egzaminy, co będzie to będzie ;-) tylko niedzielny egzamin sobie odpuszczę, bo mamy z jakimś dziwolągiem i kazał przeczytać książkę, której nigdzie dostać nie można :angry: zobaczymy z czym wyskoczy i będę miała czas na przygotowanie się ;-)

I ja już po usg. Mój mały waży 3170 gram. Myślałam że będzie miał z 3600, ale na szczęście wolniej rośnie. Może przy porodzie nie będzie miał więcej jak 4 kg:-)
Obwód główki 33cm. Łożysko st II

Patyk gratuluję udanej wizyty :-) synek spory już, ale może do 4 kg nie dobije ;-)

Moja mała ma obwód główki 34,5 cm, co odpowiada 39 tc, a ginka stwierdziła, że na tym etapie normą jest nawet 35,5 cm (już nic nie rozumiem... w karcie ciąży napisała mi, że to 35/36 tc, a ja w sumie to już 37 tc będę zaczynać, a według rozmiarów, to już 39 tc :baffled:)

To moja mała chyba już jest na tyle duża, że może bezpiecznie zmienić miejsce zamieszkania, tym bardziej, że brzuszek ma większy ;-) a tak w ogóle, to od dzisiaj zostało mi niby równe 2 tyg. do porodu (mój termin ;-)), więc można uznać, że ciąża donoszona i tylko czekac na rozpakowanie :tak:

A na BB coś u nas spokój, wszystkie juz chyba sa zmęczone odmiennym stanem :-D jeszcze trochę i wszytskie się rozpakujemy, przecież ciąża nie trwa wiecznie ;-)

Agusia 04 napisała do mnie o 20:58 :Jestem w szpitalu. W domu odeszły mi wody zielone. Zaraz podłączają mi oxy choć na brak skurczy nie narzekam. Trzymajcie kciuki!!

Dziewczyny - gratuluje wizyt

Agusia - trzymam kciuki

I mnei spojenie nawala - najgorzej jak sie rozsiade i trzeba wstac. Dzis lekarz mi tlumaczyl dlaczego - ale malo zakodowalam - w kazdym razie tak ma byc:-(

reklama
Na logikę by pasowało.Agusia była dzień przede mną. Czyli ja bym była jutro. Już mi wszystko jedno kiedy..... Dzisiaj od płaczu po krzyk i tak ciągle. Mąz zabrał mnie na pocieszenie na zakupy i kupił sokowirówkę i wyciskarkę do cytrusów( przydadzą się też przy maluchu i Olek skorzysta) No i zrobił mi małż pyszny sok z grejfrutów..mniam

Do góry