reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Milkaa gratuluję wizyty :-)
A Ty oczywiście cały dzień w biegu :szok: ja juz dawni bym wysiadła :sorry2:

Nastawiam się psychicznie na egzamin, najwyżej pouczę się wieczorem, ale to co najgorsze, że na jeden egzamin nie wiem co, bo gościu przekazał jakieś zagadnienia do starosty, a ten porozsyłał tylko niektórym, a teraz nie mogę znaleźć nikogo, kto mi je przesle (szczyt szczytów, bo ja sporej grupie skanowałam materiały i na pocztę rozsyłałam, a teraz nikt nie może mi durnych zagadnienń przesłać :angry: i bądź tu dobra :wściekła/y:)
Najwyżej na żywioł pójdę...

Ale do nauki mam lenia... przed ciążą nie było z nią problemu, a teraz zero koncentracji :baffled: ale dam radę, chodziłam na wszytskie zajęcia, przejrzę notatki i coś napiszę :tak: mam tylko nadzieję, że moje słoniowate ciało nie odmówi jutro posłuszeństwa :-D no i córeczka nie stwierdzi, że koniecznie jutro chce wyjść :baffled:

reklama
ufarbowalam wlosy wiec moge isc rodzic;-) swoja droga to dobrze ze nie zaczelam w trakcie:laugh2:
Joas wspolczuje tych robotnikow..najgorsze jest to ze nie mozna im nawstawiac bo o fachowcow ciezko:-(
Milkaa zycze zeby maluch nie spieszyl sie za bardzo z wychodzeniem tzn dopoki nie wyleczysz infekcji :-)
Dorciacz Maajka trzymam kciuki za wizyte:-)
Azile ja tez dolaczam do klubu emerytek szkoda tylko ze emerytury nie dostaje;-)
Agusia ja pamietam ze moj brat zawsze sobie taki karabin strugal z drewna:laugh2:

Ja mam na dzis termin porodu,ale nic sie nie dzieje:no:Niestety nie znamy płci,ale jak bedzie dziewczynka to damy jej imię Jessica,a jak chłopak to Kordian:tak:

Mata, widzę, że masz ten sam problem co ja, w poniedziałek ostatni egzamin, a mnie się kompletnie nie chce do notatek zaglądać...niby ma być test wyboru, więc luzik, ale wypadało by, żebym się troszkę pouczyła;-)
Wilmek, ja właśnie siedzę z farbą na włosach, bo też pomyślałam sobie, że na pierwszych zdjęciach z Maleńką muszę fajnie wyglądać, a nie z jakimiś odrostami.
Dorciacz, ja też ciągle jestem głodna, jak nigdy...normalnie chodzę i ciągle czegoś szukam...za chwilę, to będę jak wieloryb jeśli się nie powstrzymam....albo potem urodzę taką pięciokilówkę :baffled:
Azile29, opuchlizna jest straszna również u mnie, stopy jak u Shreka...masakra jakaś, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu też się rozpakuję, bo już właściwie jestem zmęczona ...

Gratulacje dla Aniknulki - dobrze, że ma już to za sobą:-)

mata trzymam kciuki za pomyślność egzaminów:happy2:
milkaa to dobrze że wizytka udana, a i ty pewnie zdążysz też ze swoją kuracją, czego życzę:tak:
wilmek fajnie zrobić coś miłego dla siebie na końcówkę ciąży tak na poprawę samopoczucia, ja niestety muszę poczekać na wizytę u fryzjera po porodzie, teraz 4 godziny siedzenia to nie dla mnie, a sama nie farbuję:no:

reklama
Z tą zadyszką przy mówieniu to ja mam od dawna problem i często się zapowietrzam bo chcę dużo i szybko powiedzieć a nie mogę. Poleżałam , obiadu nie zrobiłam ale mam zupkę , kotlety potem jakoś może zrobię ale przeleżałam cały dzień , ból przeszedł więc jest ok. Mała wróciła z konkursu matematycznego i nie zrobiła ani jednego błędu ( Pani w przedszkolu powiedziała ,że się chyba będzie mocno nudziła w szkole ). Na nieszczęście wygrała kinder niespodziankę - mix dużo słodkiego ale niech tam w końcu zasłużyła bo sama wygrała .
Z tym zmywaniem na raty też Alize sama nie jesteś. Ja mam dużo mniej bo tylko 2 osoby a i tak mi się czasem nie chce.

Do góry