reklama
marlena nad
:)
Dziekuje bardzo za szybka odpowiedz,czekam wytrwale i goraco pozdrawiamqrcze to dziwne bo O dostęp dla Wilmek pisałam dużo później i ona już go ma!!!Jeszcze raz napiszę do admina w Twojej sprawie!
maajka
Czerwcowa mama 2008
Witajcie dziewczyny!
Aniknulka-ogromniaste gratulacje!!!!Ale masz fajnie!:-)
magdziarka-dawno nie zagladalam na tamta liste i ja wlasciwie to mam termin z OM na 14.tego,ale nie warto juz zmieniac o ten jeden dzien.
Ja dzis po poludniu mam wizyte u ginki-jestem bardzo ciekawa,co tam u Majuni i czy cos mi sie juz w szyjce ruszylo.
Zdrowka i duzo sil dla tych mamus,ktore sa obolale,ociezale,oslabione!-czyli pewnie dla nas wszystkich;-)
Aniknulka-ogromniaste gratulacje!!!!Ale masz fajnie!:-)
magdziarka-dawno nie zagladalam na tamta liste i ja wlasciwie to mam termin z OM na 14.tego,ale nie warto juz zmieniac o ten jeden dzien.
Ja dzis po poludniu mam wizyte u ginki-jestem bardzo ciekawa,co tam u Majuni i czy cos mi sie juz w szyjce ruszylo.
Zdrowka i duzo sil dla tych mamus,ktore sa obolale,ociezale,oslabione!-czyli pewnie dla nas wszystkich;-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja właśnie wróciłam z miasta. Musiałam kupić dziecku karabin do przedszkola bo dopiero rano jak go zaprowadziłam to Pani sobie przypomniała, że grupa Kacpra dzisiaj na pikniku rodzinnym robi pokaz mody i są żołnierzami. A u mnie coś kupić to po prostu graniczy z cudem No w sumie to w kilku sklepach były owe karabiny ale ceny 50-60zł. Trochę drogie jak na taki wymysł. A znając Synusia to pewnie pikniku karabin nie przeżyje;-) W koncu udało mi się kupić, że tak powiem "tańszy" bo 27zł. Ale nałazić się musiałam. A tu jescze trzeba obiadek ugotować
Marta ja na Twoim miejscu bym się dzisiaj trochę poduczyła i spróbowała podejść do tego egzaminu. Może akurat będziesz miała szczęście i zdasz. Trzymam kciuki
Marta ja na Twoim miejscu bym się dzisiaj trochę poduczyła i spróbowała podejść do tego egzaminu. Może akurat będziesz miała szczęście i zdasz. Trzymam kciuki
marlena nad
:)
Fajnie jest miec letniego dzidziulka,no i koniecznie napisz nam czy ksiezniczka czy ksieciunio:-);-)marlena nad :-)
Dziękuję bardzo Czekamy już na malucha z niecierpliwością
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Napiszę z pewnością
Dzień dobry.
Ale dziś pospałam :-)
Aniknulka serdeczne gratulacje i buziaczki dla Jasia
Współczuję tych robotników. W zeszłym tygodniu robili mi drzwi.
Teraz czekam na meble. Facet też sobie olewa.
Bożeee. Mój mały szybko rośnie. Jak będę rodzić po terminie, to jeszcze będzie miał z 5kg. Dziś idę na usg, to zobaczymy jak tam z wagą u mojego syneczka.:-)
Ale dziś pospałam :-)
Aniknulka serdeczne gratulacje i buziaczki dla Jasia
Witajcie!
Oj cicho cos tu, cicho....
Wg listy z 25tego tylko ja sie nie rozpakowalam . A jeszcze czas, prawda?
Dzisiaj mam ktg i usg, zobaczymy co slychac u malutkiej. Poza tym bedzie mnie mniej na BB, bo przyjezdza moja przyjaciolka. Chce wykorzystac ten czas na konkretne przygotowania (moze zdaze;-)). Od wczoraj chodze czesciej do kibelka - bynajmniej nie na siusiu...
Robotnicy znow mnie wyrolowali... Mieli byc dzis o 8 zakladac cokoly, ale o 8.15 mialam telefon, ze beda jutro. Te cokoly robia juz ponad pol roku... Albo nawet dluzej - podobnie deske na komiek - taka drewniana polke...
Współczuję tych robotników. W zeszłym tygodniu robili mi drzwi.
Teraz czekam na meble. Facet też sobie olewa.
Weszłam teraz na Majóweczki zobaczyc i dziewczyna urodziła 4 czerwca dziecko z wagą 4580 naturalnie. Ja poproszę tak chociaż z kilogram mniejsze;-)
Bożeee. Mój mały szybko rośnie. Jak będę rodzić po terminie, to jeszcze będzie miał z 5kg. Dziś idę na usg, to zobaczymy jak tam z wagą u mojego syneczka.:-)
azile29
Czerwcowa mama'08
Azile jak czyatm o zmywaniu na raty to jakbym siebie widziała
A najlepsze jest to, że jak gadam do kogos jednym tchem ii duzo i długo to mam zadyszkęNo mówię emerytka!!
Ja mam też zadyszki i powiem , że od kilku dni to nawet brud w domu mi nie przeszkadza. Mało co robie a itak jestem strawsznie zmęczona. A nogi to mam popuchnięte non stop. Ale to uroki końca ciąży. Dobrze ze już mało zostało.
Emerytką też fajnie być;-)
Dzięki za podpowiedz, bo znając moje szczęście to krew będzie mi się lała z brodawek. Zawsze tak mam.mam bepanthen maść i MALTAN maść i tą drugą bardziej polecam obie są bezpieczne dla dzieci i nie trzeba ich zmywać przed karmieniem
reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
magdziarka-super artykul!
A propos tej pilki-tez mam taka w domu i tez sie zastanawialam,czy nie posiadywac,pokolysac sie na niej.Gdzies czytalam,ze to glownie pomaga dziecka wsunac sie do kanalu rodnego,ale czy dziala na rozwarcie to nie mam pojecia.
A propos tej pilki-tez mam taka w domu i tez sie zastanawialam,czy nie posiadywac,pokolysac sie na niej.Gdzies czytalam,ze to glownie pomaga dziecka wsunac sie do kanalu rodnego,ale czy dziala na rozwarcie to nie mam pojecia.
Podziel się: