reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Azile jak czyatm o zmywaniu na raty to jakbym siebie widziała:-D
A najlepsze jest to, że jak gadam do kogos jednym tchem ii duzo i długo to mam zadyszkę:-DNo mówię emerytka!!

reklama
mam bepanthen maść i MALTAN maść i tą drugą bardziej polecam:tak: obie są bezpieczne dla dzieci i nie trzeba ich zmywać przed karmieniem:tak:

Witajcie dziewczyny!
Aniknulka-ogromniaste gratulacje!!!!Ale masz fajnie!:-)

magdziarka-dawno nie zagladalam na tamta liste i ja wlasciwie to mam termin z OM na 14.tego,ale nie warto juz zmieniac o ten jeden dzien.

Ja dzis po poludniu mam wizyte u ginki-jestem bardzo ciekawa,co tam u Majuni i czy cos mi sie juz w szyjce ruszylo.

Zdrowka i duzo sil dla tych mamus,ktore sa obolale,ociezale,oslabione!-czyli pewnie dla nas wszystkich;-)

Ja właśnie wróciłam z miasta. Musiałam kupić dziecku karabin do przedszkola bo dopiero rano jak go zaprowadziłam to Pani sobie przypomniała, że grupa Kacpra dzisiaj na pikniku rodzinnym robi pokaz mody i są żołnierzami. A u mnie coś kupić to po prostu graniczy z cudem:szok: No w sumie to w kilku sklepach były owe karabiny ale ceny 50-60zł. Trochę drogie jak na taki wymysł. A znając Synusia to pewnie pikniku karabin nie przeżyje;-):-D W koncu udało mi się kupić, że tak powiem "tańszy" bo 27zł. Ale nałazić się musiałam. A tu jescze trzeba obiadek ugotować

Marta ja na Twoim miejscu bym się dzisiaj trochę poduczyła i spróbowała podejść do tego egzaminu. Może akurat będziesz miała szczęście i zdasz. Trzymam kciuki

Dzień dobry.

Ale dziś pospałam :-)

Aniknulka serdeczne gratulacje i buziaczki dla Jasia

new_baby_graphics_03.gif

Witajcie!
Oj cicho cos tu, cicho....
Wg listy z 25tego tylko ja sie nie rozpakowalam :-D. A jeszcze czas, prawda?
Dzisiaj mam ktg i usg, zobaczymy co slychac u malutkiej. Poza tym bedzie mnie mniej na BB, bo przyjezdza moja przyjaciolka. Chce wykorzystac ten czas na konkretne przygotowania (moze zdaze;-)). Od wczoraj chodze czesciej do kibelka - bynajmniej nie na siusiu...
Robotnicy znow mnie wyrolowali... Mieli byc dzis o 8 zakladac cokoly, ale o 8.15 mialam telefon, ze beda jutro:wściekła/y::wściekła/y:. Te cokoly robia juz ponad pol roku... Albo nawet dluzej - podobnie deske na komiek - taka drewniana polke...

Współczuję tych robotników. W zeszłym tygodniu robili mi drzwi.
Teraz czekam na meble. Facet też sobie olewa.

Weszłam teraz na Majóweczki zobaczyc i dziewczyna urodziła 4 czerwca dziecko z wagą 4580:szok::szok::szok: naturalnie. Ja poproszę tak chociaż z kilogram mniejsze;-):-D

Bożeee. Mój mały szybko rośnie. Jak będę rodzić po terminie, to jeszcze będzie miał z 5kg.:szok: Dziś idę na usg, to zobaczymy jak tam z wagą u mojego syneczka.:-)

Azile jak czyatm o zmywaniu na raty to jakbym siebie widziała:-D
A najlepsze jest to, że jak gadam do kogos jednym tchem ii duzo i długo to mam zadyszkę:-DNo mówię emerytka!!

Ja mam też zadyszki i powiem , że od kilku dni to nawet brud w domu mi nie przeszkadza. Mało co robie a itak jestem strawsznie zmęczona. A nogi to mam popuchnięte non stop. Ale to uroki końca ciąży. Dobrze ze już mało zostało.
Emerytką też fajnie być;-)
mam bepanthen maść i MALTAN maść i tą drugą bardziej polecam:tak: obie są bezpieczne dla dzieci i nie trzeba ich zmywać przed karmieniem:tak:
Dzięki za podpowiedz, bo znając moje szczęście to krew będzie mi się lała z brodawek. Zawsze tak mam.

reklama
magdziarka-super artykul!
A propos tej pilki-tez mam taka w domu i tez sie zastanawialam,czy nie posiadywac,pokolysac sie na niej.Gdzies czytalam,ze to glownie pomaga dziecka wsunac sie do kanalu rodnego,ale czy dziala na rozwarcie to nie mam pojecia.

Do góry