reklama
J
Jola244
Gość
JULIA SERDECZNE GRATULACJE :-):-):-):-)
witam dziewczyny widze że i wy się smucicie no ale co zrobić takie jest życie człowieka nic na to nie poradzimy :-(
witam dziewczyny widze że i wy się smucicie no ale co zrobić takie jest życie człowieka nic na to nie poradzimy :-(
Moja mama już po spacerze na Krupówkach cała happy, niech wypoczywa w pracy ma teraz niezły sajgon bo koleżanka jest na zwolnieniu już od ponad 2 m-cy i musiała i za siebie i za nią. Wiem jak to jest a poza tym jak wróci to będzie miała naładowane akumulatory dla wnusia
Zmykam robić obiad. M już wraca z W-wy. Odezwę się wieczorkiem
Zmykam robić obiad. M już wraca z W-wy. Odezwę się wieczorkiem
A ja nie mam weny na pisanie ani na nic.....Złość mnie wzięła. Odebrałam dzisiaj Olka wcześniej i jego kolegę i zabrałam ich do salonu zabaw. Myslę sobie wyszaleją się to w domu będę grzeczniejsi. Wzięłam sobie gazetkę usiadłam żeby ich mieć w zasięgu wzroku ..biegają lataja itp. No i zjeżdżają do basenu z kulkami a jak biegną to kulki się rozsypują. Normalne. Nie pierwszy raz byłam. A tam siedzą jakieś trzy matrony i do niech : chłopcy ale wy zbierajcie po sobie te kulki. Kurcze dziewczyny po co te dzieci tam przyszły sprzatać czy się bawić? W penym momencie nie wytrzymałam i mówię: Panie pozwolą że swoje dzieci będę upominała sama./ Dziewczyny niby nic ale tak mnie wzięło dzisiaj jakoś. POtem w domu robiłam gofry z bitą i truskawami. Miałam mikser ubrudzony w cieście i włączony na 2 i nie wiem czemu włączyłam do prądu i wszystko puff na ściany. No mówię Wam jakiś złośliwy ten dzień.....Idę poleżeć skorzystam, że moje chłopy na basenie....
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Oj dziewczynki ja już po obiadku, po myciu podłóg ale wszystkich nie umyłam bo mi ręce zaczęły mdleć oprócz mycia to jeszcze i kurzyk i inne rzeczy przy okazji - boże ale ze mnie słonica .Normalnie to zrobiłabym to 3 razy szybciej a tu do tego jeszcze ręce zaczęły mdleć
Mam nadzieję , że to już niebawem bo długo tak nie pociągnę . W poprzedniej ciąży to o tej porze tylko leżałam, mąż robił obiadki itp. W tej ciąży jestem dużo bardziej aktywna więc może to troszkę przyspieszy porodzik. 9-tego jest dopiero zakończenie roku w przedszkolu no i nie wiem - ciekawa jestem czy się jeszcze załapię ?
Aby jutro jeszcze zaliczyć imprezkę i już mogę rodzić :-)
Mam nadzieję , że to już niebawem bo długo tak nie pociągnę . W poprzedniej ciąży to o tej porze tylko leżałam, mąż robił obiadki itp. W tej ciąży jestem dużo bardziej aktywna więc może to troszkę przyspieszy porodzik. 9-tego jest dopiero zakończenie roku w przedszkolu no i nie wiem - ciekawa jestem czy się jeszcze załapię ?
Aby jutro jeszcze zaliczyć imprezkę i już mogę rodzić :-)
azile29
Czerwcowa mama'08
Nic miłego ten katar, dla mnie dołączyła sie jeszcze alergia pokarmowa:-(, ale sobie poradzę. I tego tobie też życzę.Azile- mnie też od kilku dni porwał katar alergiczny przeokropny, nic miłego, nie?
Madziu współczuje ci tych nerwów. Rozumiem cie w 100%, bo ja już dawno nie mam cierpliwości. Dzieci mi na głowe wchodzą a ja nie mam pomysłów i siły aby ich zająć.
Kasiu odpoczywaj bo to już koniec.
A mi właśnie dalszy ciąg czopu śluzowego odszedł i to sporo, Brzuszek boli mnie jak na @ i już czekam, może to nie długo:-)
Magdziarko współczuję tego ciasta miałaś trochę sprzątania, ale powiem Ci, że wczoraj mi wszystko leciło z rąk a dziś czuję się taka ciężka i ciężko mi się oddycha chyba idzie na burzę ciśnienie też nie było najlepsze (z elektrycznego ciśnieniomierza wyszło 170/95; natomiast z takiego lekarskiego 120/80 więc już sama nie wiem ) teraz już jesteśmy po obiadku i odpoczywamy.
Asiowo, Joleńko jak się czujecie?
Asiowo, Joleńko jak się czujecie?
reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Na tej końcówce to chyba z każdym dniem przybliżającym termin każda będzie miała nerwa a ty Magda w szczególności - został ci jeden . Ania ma na dziś termin ale pewnie zajęta urodzinami starszego synka. Ja dziś jak leżałam w wannie to sobie pomyślałam że trzeba to jakoś przejść i nie boję się porodu ale tej całej otoczki, tego spania poza domem - bo nie lubię , no i chciałabym już być z małą w domku.
Podziel się: