reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja na szczęście też nie miałam masażu szyjki. :-)
Mnie to trochę wkurza z jednej strony bo wizytę mam dopiero 11 stego i nie wiem czy zdążę na nią iść i tak naprawdę nie wiem jak tam ta moja szyjka

Dobrze mam z tym domem, ale jest jeden minus w okolicy nie ma dzieci:-(. Więc często słyszę nudzi mi sie mamo. I wiadomo, ze wtedy dzieci mają dość ciekawe i nie konieczne mądre pomysły. Ale jakiś to znosimy.:-)

Dziewczyny a ja się obudziłam dzisiaj o 5 bo tak Krzychu zbierał się do Warszawy i nie mogłam wstać z bólu kręgosłupa tak powyżej pupy..niedługo nie będę mogła chodzić tak strasznie mały mi napiera..masakra:szok:Dobrze, że to juz bliżej niż dalej współczuję rodzić np w sierpniu i męczyć się całe lato:szok:

Mojej to się cały czas nudzi a nawet jak jest w przedszkolu. Męczy Panie to jej zadają zadania matematyczne bo lubi liczyć tylko zamiast w godzinę - tak myślą nauczycielki zajmuje jej to 10 minut.

Kasiu ja też nie wiem jak ta moja szyjuka. Z resztą w żadnej ciąży nie wiedziała i sama urodziłam. E tam co ma być to będzie a im miej sie myśli tym szybciej to nadejdzie.

Mojej to się cały czas nudzi a nawet jak jest w przedszkolu. Męczy Panie to jej zadają zadania matematyczne bo lubi liczyć tylko zamiast w godzinę - tak myślą nauczycielki zajmuje jej to 10 minut.

To przynajmniej będzie dobrym matematykiem:-).
U mnie wszystko jest na 20 minut , a potem wymyślaj pomysły.

reklama
Pewnie masz rację . Ja w poprzedniej z kolei przenosiłam , chodziłam z rozwarciem na 2,5 cm , ginka mi mówiła że urodzę na dniach a to jeszcze 2 tygodnie minęły.

Do góry