reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
jeśli chodzi o uzaleznienie od BB to co ja mam powiedzieć? 5600 postów!!! I jestem tu od października 2005 czyli ponad 2,5 roku :-D

Nie dam rady niestety nadrobić wszytskiego co naskorbałyście- normalnie nie wchodzić tu przez 2 dni a już 4 miliardy postów!!!

reklama
no właśnie trzeba odpoczywać. Dobrze ze ten tydzień będzie babcia i mama to sie trochę pobyczę a mama powiedziała ze posprząta mi po tych rurkach. Uff takze myślę ze ten tydzień wytrzymam. Co do czopa to ponoć własnie moze i schodzić 2 tygodnie. Jak na razie od 2 dni nie ma nic kompletnie więc myślę że pewnie te skurcze coś tam poruszały w szyjce i moze wyleciało trochę. Na razie jest spokój - wczoraj sie tak przebyczyłam że aż wstyd. Spałam do 11 potem jeszcze godizne w ciągu dnia i oczywiscie nie mogłam usnąć w nocy. Dopiero o 1 mnie zmogło. Dziś też się pobyczę :-D.
Myślę że dzidzia posiedzi w brzuchu - moja mama się śmieje że będę miała dwoje dzieci z 9 czer3wca

Gluszek;
Przeraziłaś mnie swoją opowieścia :szok: Dobrze,że Rodzinka pomoże... ja jak teraz kładłam się do łóżka to złapał mnie taki ból w pachwinie i dole brzucha, że oddechu nie mogłam złapać :szok:

cotraz częściej łapią mnie kłujki... moja kumpela jak miała takie kłujki to jakoś niedlugo później rodziła. Wiem,że u każdego inaczej - zobaczymy co na jutrzejszej wizycie

Głuszek;
już nawet 5.607 :-D:-D

a tak w ogóle to Dzień Dobry wszystkim Mamusiom :-)
nie mam dzisiaj jakiś szczególnych planów... .niby spałam całą noc a jednak oczy mi się zamykają... Pogoda ładna.. Dzisiaj wyścig Roberta Kubicy - to na pewno muszę zobaczyć:-)

agusia;
jeżeli to odczucie pojawia się tylko przy leżeniu - to raczej jest tak jak Piszesz, że Dzidzia uciska.. No przecież już troszeczkę waży, prawda???

Wilmek;
jak z reklamy sukienki ciążowej :-) Super brzuszki, jak urodzimy to bedzie nam czegoś brakowało :-D

zmierzyłam swój brzucho 108 cm

dziekuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Aniknulka :-) no nie wiem czy nieduzo jakies 15kg ale fakt ze troche mi sie za bardzo schudlo przed ciaza i nie zdazylam tego nadrobic...w ciazy mi sie udalo ;-)
Joanna :-) to jedyna sukienka w ktora sie mieszcze i nic nie uciska ;-)

reklama
Dzien Dobry Wszystkim,u mnie tez ladna pogoda chyba wybiore sie na rodzinny spacerek z pieskiem do parku i oczywiscie na lody(jestem uzalezniona)nie chce mi sie gotowac cos wymysle moze pojdziemy zjesc cos na miescie te obiady mnie dobijaja,pozdrawiam;-);-);-);-);-)

Do góry