reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja wciagnęłam na kolację dwa jajka na miękko i do tego tosty:szok:

Teraz siedze - w zasadzie leżę na boku i klikam po różnych stronach w necie. Patyk co do bb to spójrz ile niektóre z nas napisały juz postów ja chyba koło 2000 to jest bbholizm:-D

No niektóre mamcie to już bbholiczki. Ja też chyba niedługo będę bbholiczką. Prawie wszystkie zakładki w mojej operze to z naszego forum, żeby śledzić wszystkie posty na bieżąco:-)

reklama
wlaśnie dostałam ochrzan za to,że siedzę na komputerze (od Jacka) - no to ja jemu na to,że ciężarna 4 godzinki może siedzieć bezkarnie przed monitorkiem. Nie wiem co go wzięło. na szczęścioe poszedł już spać.

Ach:-) Mniam mniam. Muszę chyba zrobić gofrów. Tylko najpierw muszę sprawdzić czy maszyna mi działa, bo ostatnio mi spadła:zawstydzona/y: A macie jakieś sprawdzone sposoby na goferki??:-)

Wrzucałam przepis na gofry na wątku z przepisami:-DZajrzyj tam i wyszukaj;-)

jakoś tak: 2 szkl mąki 2 szkl mleka 2 jaja 1łyżeczka pr do pieczenia, 2 łyżki cukru i 1/3 szkl oleju...tyle..łatwy i są dobre!!!

Może jest zazdrosny, że spędzasz czas z kompem a nie z nim? Mój M jest tak padnięty, że siedzi w drugim pokoju i ogląda to co chce:tak: a ja TV i BB :-D
a jak mu powiedziałam, że mamy już tyle maluszków to trochę przyspieszył ten remoncik:-)chyba na dobre go wzięło jak zaczęłam "gderać" że trzeba spakować torbę do szpitala:-D hihi

oj dziewczyny dobrze wiecie że uzależnienia leczy się bardzo cięzko :tak:.
Asiu u mnie Sylwek też się burzy że siedzę przy komputerku i zawsze mówi że jak byśmy się spotkały wszystkie i oni byli by z nami byśmy ich za krakały:-D:-D:-D

reklama
Do góry