reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ale cisza....... czyżby wszystkie mamusie były dziś zmęczone?

Jak mnie nie boli brzuch to mogłabym robić wszystko a jak już złapią mnie skurcze to jestem zła sama na siebie, że za bardzo się starałam i przeforsowałam:tak:

Wracając do zajęcy na podwórku to moja babcia ma 7 okociły się w stodole i jak tylko psy są w kojcu i jest cisza to wychodzą na trawkę i skubią (ostatnio obskubały różę z liści więc tata zagrodził siatką) a na domiar tego na polu (gdzie rośnie trawa) mamy bażanty:-D hihi niedługo będziemy mieć niezły zwierzyniec:tak:

reklama
Ja jestem uzależniona od tego forum niesamowicie. Jak mąż zabiera mi laptopa to mnie nosi poprostu:-):-D

Też bym sobie pogrilowała. Mniam:-D

Ja mam cały czas kompa właczonego i co chwilkę zagladam czy ktos czegos nie napisał:) Mój mąż przyniósł laptopa słuzbowego więc siedzi obok i gra w jakaś gre jak dziecko:p Ale za to ja mam spokoj i naszego laptopa mam tylko dla siebie:D :)
zaraz mykam do łózeczka, patrze tu na eurowizje, ale juz mi plecji wysiadają więc dopatrzę to już cyba w sypialni o ile dam rade:)

Asiowo odpocznij bo później nie będziesz mogła spać przez ten kręgosłup. Ja teraz leżę laptop obok na szafce nocnej a ja oglądam TV takie 3 w 1 :-D hihi

Ja wciagnęłam na kolację dwa jajka na miękko i do tego tosty:szok:

Teraz siedze - w zasadzie leżę na boku i klikam po różnych stronach w necie. Patyk co do bb to spójrz ile niektóre z nas napisały juz postów ja chyba koło 2000 to jest bbholizm:-D

Asiowo odpocznij bo później nie będziesz mogła spać przez ten kręgosłup. Ja teraz leżę laptop obok na szafce nocnej a ja oglądam TV takie 3 w 1 :-D hihi

własnie zrobiłam to co Ty :-):-):-)
a kręgosłup co wieczór mi doskwiera,a odkąd jestem w ciązy nie mam problemu z zasypianiem, no... za wyjątkiem wieczorów kiedy mała kopie;-);-);-) Dziś chce posiedzieć troszkę dłuzej, bo ciekawi mnie kto tą eurowizję wygra:-p

reklama
Dziękuję za życzenia :-) przyznam się jednak,że obchodzę 21 sierpnia - chociaż powinnam 12 grudnia :-D Nie ukrywam,że dostałam dzisiaj kilka życzeń - jeszcze raz DZIĘKUJĘ :-):-):-)

Aniknulko;
bardzo wspołczuję Tobie tego kaszlu :-( no musi być przecież jakiś sposób na to... może Powinnaś zrobić testy na alergię - przecież można się zamęczyć :-(
Maż spisał się na piątkę :-)

u mnie jest zatrzęsienie srok - nie dość,że wszędzie sr..ą :angry: - inaczej nie można się wyrazić :angry: to jeszcze kradną jedzenie mojemu owczarkowi - co więcej,wcale tego nie jedzą tylko rozsiewają po całej działce. najchętniej wybiłabym je wszystkie.

mieliśmy kiedyś królika miniaturę, który obgryzł nam pół domu - nigdy więcej królika w domu... Oddałam go za darmo z klatką i całym sprzętem

Do góry