reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Aniu,Jolu;
coś mu się chyba przysniło - bo na chwilę zasnął a jak się obudził to tak zareagował. Dzisiaj śpię sama ponieważ na weekend przyjechała młodsza córka - i śpią razem. Są i dobre strone tego stanu rzeczy ponieważ odpocznę od chrapania :-) :-D

a tak w ogóle to nie chce mnie wziąć na zakupy do Niemiec do miejscowości położonej o 40 km od domku (schwed - tam gdzie jest ta afera z kobietami polskimi, ktore nagminnie tam rodziły) - boi się chyba,że urodzę po drodze :-D:-D heh, żeby to tak wszystko szybko się odbywało...

Asiu ty już teraz to sieć jak to się u nas mówi w chałupie na dupie , ale z drugiej strony ja daleko nie odskoczyłam jutro jadę do babci do Kętrzyna jakieś 120 km :-D

oj to się na ma z czego śmiać bo czasami boli a i skurcze się robią ale faktycznie jka się na to popatrzy to jest to troszkę śmieszne :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry