reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Patyczku no to masz wesoło moja pajda (bokserka która mieszka w warsztacie) dzieli się swoimi chrupkami z myszami mój mąż mowi że nawet wywala im z miski jedzenia zeby się pożywiły a pracownicy się zmieją że pajdula gra z myszami w karty :-D

reklama
W smaku ciasto jest dobre, ale do szwagierki goście mają przyjść i tak głupio wystawić zakalec na stół :baffled::laugh2: ale ciasto zjemy :-):laugh2:

Joas-ja tez ponoc mam duzo wod plodowych i rzeczywiscie czesto mam taki jakby napompowany brzuch-moze cos w tym jest.

No,my tez NARESZCIE wyladowalismy w Ikei :-) Nie mamy jeszcze wielu rzeczy,ale chociaz jest juz lozeczko i szafa.No i pare pierdolek,typu materacyk,przescieradla,spiworek,wieszaczki.......
Ogromnie sie ciesze,ze cos sie juz u nas ruszylo.M teraz wszystko sklada,a ja jutro poukladam w koncu ciuszki malej w nowej szafie:-)
Wlasciwie to pol dnia spedzilismy w roznych sklepach i juz ledwo stalam na nogach,a i brzuch juz mnie bardzo bolal.Teraz odpoczywam :-)

Patyczku no to masz wesoło moja pajda (bokserka która mieszka w warsztacie) dzieli się swoimi chrupkami z myszami mój mąż mowi że nawet wywala im z miski jedzenia zeby się pożywiły a pracownicy się zmieją że pajdula gra z myszami w karty :-D

To hojny ten pieseczek. Ja miałam kiedyś pekińczyka (teraz jest u mojej mamy) strasznie wredny pies, jak coś mu się nie podobało to gryzł. Strach było przejść koło jego jedzenia.

Joaś ja to się właśnie martwię o te wody bo to będzie 2 poród i może wszystko szybciej się odbyć , masz rację z tymi wodami że zależy jaki kolor

Ja mam kota i jak siedzi w domu to tylko śpi a jak jest na działeczce to śmiesznie lata i poluje , wyciągnął już parę myszek i kretów z ogródka :-)

Przeczytałam na innym forum, że maleństwo snoopy męczy się z żółtaczką i jeszcze w szpitalu muszą zostać, ale ma nadzieje, że jutro wyjdą...

reklama
asiu znając życie i ostrołęcki szpital snoopy wyjdzie w poniedziałek no chyba że się mylę ale wątpie w to

Do góry