reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jola jutro dzwonię do Przasnysza dowiedzieć się o poród rodzinny i o wyprawkę mamy i dzidziusia. Na stronie rodzić po ludzku mogą mieć nieaktualne inforamcje.
O co jeszcze można się spytać, bo jakoś pomysłu nie mam.
Wiesz co zapytaj się jeszcze co my mamy wziac dla dzidzi bo niby spakowałam torbę ale czy wszystko wziełam ja jutro jadę tam wybadać sprawę i jak mi się przypomni coś to się jeszcze wypytam :tak:

reklama
:-):-):-)

Dziewczyny Wy macie pieski a ja mam króliki na podwórku. Takie jakby oswojone. Same przychodzą po bułki i chleb pod drzwi :-D

to zajączki dzikie tylko z tym to te uważaj bo jak się przyzwyczają a nie będą miały co jeść a się przyzwyczają to będą Ci podgryzać drzewka , ale zjawisko super :tak:

Patyk haha króliczki słodkie:-)
Piekłam ciasto, piekłam i wyciągnęłam zakalec :wściekła/y::no::no::no::szok: nie wiem dlaczego?!?! no i jestem wsciekła!!!:angry::angry::angry:

Wiesz co zapytaj się jeszcze co my mamy wziac dla dzidzi bo niby spakowałam torbę ale czy wszystko wziełam ja jutro jadę tam wybadać sprawę i jak mi się przypomni coś to się jeszcze wypytam :tak:

O to napisz potem czego się dowiedziałaś i jak tam było. Będziesz zwiedzać położniczy i porodówkę? A może będziesz umawiać się z jakąś położna na poród? Ja byłam raz w tym szpitalu i pytałam się na dole samym w rejestracji (inforamcji) czy kobiety z Ostrołęki mogą u nich rodzić, to babka mi odpowiedziała że mogą i że z dalszych miejscowości i miast do nich przyjeżdżają. Mimo że powiedziała, że mogę u nich rodzić to i tak się obawiam że mnie nie przyjmą, bo np. miejsca nie będzie.

to zajączki dzikie tylko z tym to te uważaj bo jak się przyzwyczają a nie będą miały co jeść a się przyzwyczają to będą Ci podgryzać drzewka , ale zjawisko super :tak:

Oj mają całe podwórko trawy. Ale podjadają listki z leszczyny i obgryzają korę ze ściętych drzewek. Narazie za obgryzanie tych drzewek które sobie rosną i wydają owoce się nie biorą.

Króliki są śmieszne bo naśladują psa, a pies naśladuje króliki i prawie przestał szczekać, tylko leży i podjada czasami trawe:-D

Joaś, jestem pełna podziwu dla Ciebie, bo będziesz miała 4 dziecko:szok: Jak Ty dajesz sobie radę? Masz kogoś do pomocy (prócz męża)? Ja się zastanawiam nad drugim, bo już jedno mnie wykańcza:-D;-),a u Ciebie czwarte w drodze! Wielki szacunek! Prawdziwa Matka Polka z Ciebie:-). Pozdrawiam.

reklama
Magda z tego co widzę ma kabelek od komóry do kompa żeby mmska od razu i zdjątka przesłać cioteczkom. Tak więc proponuję żeby mamuśki szybciutko robiły mmski i przesyłały zdjątka dzidziulków . Nie wiem która z was jeszcze ma kabelek. Ja niestety nie mam . :-)
Akurat Snoopy przesłała zdjęcie przez stronkę plusgsm, więc ściągnęlam ze strony. Ale mam co tylko ..mąz uwielbia gadżety i dom zawalony kablami urządzeniami, nawet nie wiem do czego połowa z nich służy:-D

Joaś - kiedy Ty odpoczniesz?????

daruuunia jest chyba jakiś ludowy przesąd, że kobietom w ciązy wychodzą zakalce:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry