reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ewcia śliczny brzusio, zgrabniutka mamusia, tylko pozazdrościć :tak::-):-):-)

Mi to nawet się już fotek nie chce pstrykać, bo wyglądam jak olbrzymi balon, nawet mąż mówi teraz do mnie: moje kochane arbuziki :sorry2:

Dziewczynki nie martwcie się , jeszcze troszkę , jakoś wytrzymamy.
Magda z tego co widzę ma kabelek od komóry do kompa żeby mmska od razu i zdjątka przesłać cioteczkom. Tak więc proponuję żeby mamuśki szybciutko robiły mmski i przesyłały zdjątka dzidziulków . Nie wiem która z was jeszcze ma kabelek. Ja niestety nie mam . :-)

Nie zawsze trzeba mieć kabelek, czasem wystarczy laptop i bluetooth;-) ja mam nadzieję mężulka wtajemniczyć w obsługę forum, żeby świeże zdjątka podrzucił, zanim ze szpitala wrócę ;-):tak:

U mnie w końcu ruszyło z remontem. Dzisiaj przez 2 godziny jeździliśmy i szukaliśmy pochłaniacza do kuchni, taaaaaaaaki jest u nas wybór :baffled: ale jak dobrze pójdzie, to wieczorem przerzucimy całą kuchnię :-) ja oczywiście za dużo nie pomogę w noszeniu mebli, ale zawsze coś tam zrobię, żeby szybciej było ;-) jednak jak tylko jest chwilka wolna (jak np. teraz;-)), to mykam do łóżka, nogi w górę i leżę, co by dzieciaczek nie myślał już wychodzić ;-):tak::-D

Dziewczyny gratuluje udanych wiozyt.
Ja ide w przyszlym tyg. Na razie nic sie nie dzieje . Pojadłam w koncu truskawek. Oj tego mi dzisiaj bylo trzeba. Az dostalam powera i posprzatalam po swojemu mieszkanko.

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt!!!
Ja dzisiaj byłam z Ł na zakupach- w końcu!!! Kupiłam piękne łóżeczko z szufladą, pościel z ochraniaczami i baldachimem- nie mogłam się o przeć, fotelik do auta, yen dmuchany przewijak co jest w ikei i rećznik z kapturkiem i inne mniejsze pierdołki :-):laugh2: tak sie ciesze, wszystko stoi u teściów :-) byłam z kolei w mieszkaniu i jak weszłam to myślałam ze sie przewróce!!! Totalny bałagan, wszędzie pełno kurzu od tych gładzi- dopiero co remontowaliśmy kuchnie, łazienke i przedpokój- a juz nic nie widac!!! :wściekła/y::no::no::no: po remoncie pokoi bda musieli wymalowac przedpokój i kuchnie!!! I powoedzieli ze remont sie przedłuży przynajmniej bedzie jeszcze tydzień- a mieliśmy juz we wtorek wchodzić z meblami :wściekła/y::szok: jestem zdenerwowana i wściekła!!! Ide zobaczyc jak ciasto sie piecze bo pieke dla szwagierki z okazji urodzin ;-)

Wpadam na chwilke - mamy gosci i nie zagladam

Przywitam sie i biegne obejrzec ile mamy juz dzieciaczkow na wierzchu :-D
I od razu gratuluje

U nas oki, zadnych objawow przepowiadajacych wczesniejszy porod, zadnych innych negatywow, poza tym ze wciaz nie dokonczylam przygotowan maluszkowych:rofl2:

Mieszkamy teraz na 46 m w 7 osob - prawie w 8 - w tym 4 doroslych...wiec nie sprzyja to kompletowaniu wyprawki

reklama
Do góry