reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Iwoszku-jak ja bym tez chciala miec juz malutka przy sobie!I zeby byla taka grzeczniutka jak Twoja Bogna:-)Buziaczki dla Ciebie i Twoich dzieciatek:-)

A ja bylam wczoraj u ginki.Po tych wszystkich skurczach,napieraniach malej na szyjke-bylam przekonana,ze porod juz blisko.Ale jednak nie.Szyjka zamknieta i daleko (takie okreslenie ginki).Duuuzo wod plodowych,ale na wykazie z usg nie podane ile.Majka sobie akurat smacznie spala i dala sie ladnie zmierzyc.Wazy juz 3kg,a dlugosc +/- 49cm :-) Wiec nawet jakby sie juz pojawila na swiecie,to wszystko byloby w porzadku.
Ciscienie w normie (130/80).
Przez ostatnie 2 tygodnie przytylam az 3kg,ale w/g ginki to glownie plyny.No i na poprzedniej wizycie nic nie przytylam,wiec jest ok.W sumie mam 14kg do przodu.

Najbardziej mnie w tej ciazy zadziwia,ze ani razu nie mialam zadnej infekcji!Przed ciaza owszem,czasem nawet za czesto-a teraz,kiedy organizm teoretycznie jest bardzie narazony,to nic mnie nie lapie-mimo objawow wyniki z laboratorium sa negatywne :-)

reklama
Kolej na mój dowód, że jeszcze nie uległam rozdwojeniu :). Kochane, wczoraj w końcu kupiliśmy aparat...bardzo chciałabym wstawić zdjęcie gołego brzuszka, ale te rozstępy...masakra:sorry2:

Załączniki

• 36 tydzień.JPG
    36 tydzień.JPG
    69,3 KB · Wyświetleń: 37
  • 36 tydzień (2).JPG
    36 tydzień (2).JPG
    81,9 KB · Wyświetleń: 33
WITAM MAMUSIE
Trzymajcie sie i pijcie herbate z liści malin ,naprawde pomaga w odpowiednim terminie na szybsze rozwieranie sie szyjki podczas porodu-dwie stołowe łychy na garnuszek.-POWODZENIA I ZYCZE SZBKICH P L U M:-)
Gosiu serdeczne zyczonka urodzinowe dla Twojej coruni,pewnie macie super party dzisiaj i pierwsz swieczuszka na torcie,gratuluje rodzica i malutkiej,milego dnia:-)

To ja się melduje po wizycie u doktorka. Wszystko ok. Jak sie pojawią jakieś dolegliwości to w poniedziałaek ma przyjść na KTG do szpitala. To wtedy zbada dokładnie. Teraz nie chciał zaglada:-). Dzidzia ok 3 kilogramów i doktorek mówi ze mogę juz rodzić. Według niego już jestem w terminie:szok:, dzidzia donoszona. Mam zakaz tylko porodu międzi 30maja a 6 czerwca bo gin idzie na urlop. Jak bym na jego urlopie nie urodziła to 7 na KTG mam sie stawić. Mam nie brać juz nospy ani magnezu. Tylko zelazo. A warze 70 kilogramów, czyli tak samo jak w poprzednich ciążach. Czyli nie tyje więcej niż 70:-)

Azile gratuluję wizyty!!!

U nas dzisja pogoda pod zdechłym psem - rozpadało się. leżałam dzisiaj do10 w łóżku. dalej nic mi się nie chce. Zbieramy się na cały dzień do teściów. Marzyło mi się wylegiwanie na leżaku ale niestety.....za to obiad bedę miała z głowy i troszkę Olka, bo będzie się bawił z małymi gośćmi , którzy są u teściów.

Dziasiaj chyba Snoopy wraca do domku!
Ciekawe kiedy Liliankę wypuszczą po CC?

reklama
A ja już chciałam ciebie wywoływać do tablicy!!!!!!!!!!!! Co dzień to później sie odzywasz na bb.
Magdziu odpoczywaj u teściowej i się obiadaj. Aż ci pozazdroszcze tego że nie musisz gotowac.

Do góry