reklama
Joaś, ja mam ilość wód płodowych z usg z zeszłego tygodnia 11. Czyli norma. Odpoczywaj ile się da.
Mata, trzymaj się kochana. Mógłby Twój dzidziuś jeszcze trochę poczekać.
Aniknulko, kuruj się szybciutko.
Dancia, ja rodziłam synka w czerwcu i jak były upały to był ubrany w samo body. Jak ciut chłodniej to na to pajac. A potem to kocyk.
Jeśli dzidzius ma ciepły kark - znaczy, że jest mu ciepło (rączki moga być chłodne). A jak karczek jest spocony - znaczy za ciepło.:-)
Mata, trzymaj się kochana. Mógłby Twój dzidziuś jeszcze trochę poczekać.
Aniknulko, kuruj się szybciutko.
Dancia, ja rodziłam synka w czerwcu i jak były upały to był ubrany w samo body. Jak ciut chłodniej to na to pajac. A potem to kocyk.
Jeśli dzidzius ma ciepły kark - znaczy, że jest mu ciepło (rączki moga być chłodne). A jak karczek jest spocony - znaczy za ciepło.:-)
Mężuś poszedł na impreze z kumplami a ja będe sie obiadać ze złości słodyczami. Będę gróba i brzydka......
Mój też poszedł - Liga Mistrzów. Ale powiedziałam dwa piwka - bo gdybym zaczęła rodzić to by był wstyd facet z oddechem piwska na porodówce
Ja w zasadzie nie znam takich kłopotów jak zbuntowane dziecko - Olek się zawsze ze mną zgadza..można mu dosłownie wszystko wytłumaczyć, przekonac go do swojej racji. Nie miał w zadnym z dotychczasowych etapów rozwoju takich momentów na nie, nie bił, nie gryzł, nie buntował się, za to jest wrażliwy, często nie wierzy w siebie....jest taki delikatny i trzeba z nim zupełnie inaczej. Co też nie jest łatwe, bo się w sobie zamyka gdy tylko coś się o nim powie wtedy kiedy tego nie chciał - często powtarza : Mamo ale nie mów o mnie..i inne takie.
azile29
Czerwcowa mama'08
To ja to samo dla M powiedzałamMój też poszedł - Liga Mistrzów. Ale powiedziałam dwa piwka - bo gdybym zaczęła rodzić to by był wstyd facet z oddechem piwska na porodówce
Mój Gabryś też jest bardzo wrażliwy i wstydliwi, ale w domu gdy nikt nie widzi potrafi już po pyskować. I to mni dziwi bo zaczęło sie to od jakiś kilku miesięcy i nie wiem czy nie ma na to wpływu jakiś jego kolega z przedszkola? Więc myśle że jeszcze troszkę to przestanie chodzić do przedszkola i będę mogła to bardziej wyczuć.
Madziarko a tak po zaty to sie cisze że nie masz problemów z Olkiem, fajna z ciebie mama!!!!!
J
Jola244
Gość
Snoopy serdeczne gratulacje mamy następna małą OSTROłęCZANKę
witam was dziewczyny wiedziałam że jak wejdę to już któraś się rozpakuje u mnie jakoś nie dziwnie mało siły ledwo chodzę tak jak by mi ktoś nogi zamienił ogólnie czuje się strasznie ale mam nadzieję że niedługo mi przejdzie to straszne uczucie, zastanwaim się kiedy to sie skończy brzuch twardy i bardzo ciezku dziudziulek rusza się i ktg też ok pozdrawiam was
witam was dziewczyny wiedziałam że jak wejdę to już któraś się rozpakuje u mnie jakoś nie dziwnie mało siły ledwo chodzę tak jak by mi ktoś nogi zamienił ogólnie czuje się strasznie ale mam nadzieję że niedługo mi przejdzie to straszne uczucie, zastanwaim się kiedy to sie skończy brzuch twardy i bardzo ciezku dziudziulek rusza się i ktg też ok pozdrawiam was
Magdziarko, ale miałaś szalony dzień. Dzielna z Ciebie kobitka.
A co do Olka to tylko gratulować - na pewno Twoja w tym zasługa.
Snoopy, ogromne gratulacje dla Ciebie i całusy dla Malutkiej od ciotki Mamoota!!!:-):-):-):-)
Iwoszku, cieszę się, że wszystko dobrze u Was.
Mata, na pewno dasz radę z dwójką - zobacz ile ludzi ma rodzeństwo. To się musi dac przeżyć - popatrz na Joaś i Limbę (widzisz, sama siebie teraz przekonuję )
A co do Olka to tylko gratulować - na pewno Twoja w tym zasługa.
Snoopy, ogromne gratulacje dla Ciebie i całusy dla Malutkiej od ciotki Mamoota!!!:-):-):-):-)
Iwoszku, cieszę się, że wszystko dobrze u Was.
Mata, na pewno dasz radę z dwójką - zobacz ile ludzi ma rodzeństwo. To się musi dac przeżyć - popatrz na Joaś i Limbę (widzisz, sama siebie teraz przekonuję )
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jolu jeszcze troszkę i na Ciebie przyjdzie pora a kto wie, czy nie przyjdzie szybciej, niż się spodziewasz ;-)
Podziel się: