reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też w domu będę robiła. Mieszkamy z mężem i moim ojcem. Ojciec jest właścicielem połowy domu, a druga połowa mamy (są po rozwodzie). Jesteśmy niecały rok po ślubie, wcześniej było 5 lat studiów i jeszcze niczego się nie dorobiliśmy i nie stać na na przyjęcia ani w restauracji na 60 osób ani w domu. Zresztą nawet jakby było stać nas, to ja nie jestem zwolenniczką spendów rodzinnych.:crazy:
Zaprosimy najbliższą rodzinę ok 15 osób a reszta niech się gniewa, trudno.

reklama
lorcia, nie stresuj sie, trzylatki jed co im podpadnie... przerabiam to w kolko... ja mam dosc wogole gotowania, prania, sprzatania... chce tylko odpoczywac a to nierealne....

IWOSZKU GRATULACJE ŚLICZNEJ CÓRECZKI!!!! MALEŃKA JEST CUDNA :-):-):-)

Ja dzisiaj też się lenie, pogoda pod psem, ale ja się ciesze że nie ma upału, troche opuchlizna mi zeszła zwłaszcza z nóg więc od razu lepiej się czuje :tak: dziś wizyta u gina, ciekawe co mi powie na to moje puchnięcie, waga w ciągu 10 dni podskoczyła mi o 4 kg :szok: dzisiaj już widze że tylko o 2,5 kg więc chyba ta zatrzymana woda w organizmie mi schodzi... do tego w moczu wyszedł mi aceton :szok: kurcze już jestem zmęczona tą ciążą...szyjka kłuje momentami jak szalona, spojenie łonowe boli... jak babulina 90-letnia normalnie...

ja również nie jestem zwolenniczką dużych imprez choć nie przeszkadza mi na takie chodzić jako gość:-D
o chrzcinach nie myślę:sorry2: raz że nie mam jeszcze rodziców chrzestnych; dwa nie mam z M ślubu kościelnego i na pewno będę miała kłopot z ochrzczeniem małego:baffled:

Lorciu;
my nie mamy żadnego ślubu... Jak był u nas ksiądz po kolędzie to chciał nam zrobić ślub kościelny razem z chrzcinami - ja na Jacka a on na mnie... no i powiedziałam ,że Jacek jest po rozwodzie :-D:-D:-D
Ksiądz się trochę zagalopował i może teraz głupio jemu będzie się z tego wykręcić :-D:-D:-D

ja bym chciała aby goście (z wyjątkiem Rodziców i teściów) zaczęli odwiedzać nas po około miesiącu - szczególnie małe dzieci...

Aj, Was zostawić na jeden dzień i tyle nadrukowałyście... nie doczytam w życiu :sorry2:
Dzień dobry w ogóle brzuchaczki:-)

Po raz - Iwoszku, wielkie gratulacje, córcia prześliczna:-):-) napatrzeć się nie nie można:-):-)

po dwa -jak mozecie tak o tych lodach, truskawkach i innych pysznościach?? weźcie nie róbcie smaka, bo jak Was teraz czytam, to aż mam ochotę chłopa do sklepu wygnać:-p

co do marnej pogody - u mnie leje i to tak konkret chyba 2 dzień pod rząd:dry: z jednej strony fajnie tak po tych upałach ostatnich ale z drugiej to tutaj tak łatwo o jakieś podtopienia że strach :dry: mi zamiast ciśnienia świruje tętno, cały czas w okolicy 100:dry:i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Mama się śmieje, że chodzę jak taki chory psiak, co tylko sobie miejsca szuka żeby tam się pomęczyć:dry: idę sie gdzieś zwinąć w kulkę może jakiś film znajdę ciekawy

ja nie robię chrzcin w tym roku - w rodzinie już larum - szczególnie teściowa pewnie padnie na zawał ale kto to zorganizuje? Ja mam na głowe cały dom, Marysię potem niemowlaka - i nie będę miała się jak zająć chrzinami. Dla nie pamietających - mąż pracuje w innym mieście.....

Dzień dobry wszystkim Mamusiom. Jestem nowym nabytkiem, ale obiecałam trochę pisać :-). Nocka minęła mi spokojnie ( zero wstawania ), ale czas zetknąć się z rzeczywistością. Szybkie, bezcukrowe śniadanko i wypad w miasto po ostatnie sprawunki. Potem jeszcze czeka mnie ostatnie pranie dzidziusiowych ciuszków i chyba wszystko będzie gotowe. Pozdrawiam wszystkie ranne ptaszki i życzę miłego dnia. Dobrze, że nie ma upałów bo już wariowałam.

reklama
Dzień Dobry;
a ja dzisiaj spać nie mogłam :angry: nie mogę sobie w nocy miejsca znaleźć... teraz leżę na lewym boku i czuję,że mi kręgosłup odpadnie :-( Chyba zaczne spać na stojąco.

Aniu;
kłujki to u mnie już norma - myślę,że trafnie opisała je Joaś

Poza tym pogoda super - z tym,że troszeczkę zimno :-) Dobrze,że już 19 maja i tym samym kolejny dzień do przodu

Do góry