reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie Dziewczyny:-). Już jestem z powrotem. Goście pojechali:tak::tak::tak:. Ale teraz to mam zaległości do nadrobienia:szok:

Joaś to szybciutko wskakuj do łóżeczka i odpoczywaj jak najwięcej. Dobrze, że masz męża pod ręką i zajął się dziećmi

Iwoszku córcia słodziutka:tak::tak::tak:. Super, że już jesteście w domku. Trochę Ci zazdroszczę, że masz już maleństwo przy sobie i możesz ją tulić w ramionach. No i oczywiście cieszę się, że do nas wróciłaś

Magdziarko super, że już jesteście w domku w komplecie. Uściski dla Olka ode mnie. Jestem pewna, że ta passa minie, bo przecież nie moze być tak, żeby było zawsze pod górkę. trzymam za Was kciuki.

A ja ostatnio mam momenty, że nie czuję, że jestem w ciąży. I dosłownie dotykam brzucha, żeby się upewnić, że jednak brzucho jest. nie wiem czym to est spowodowane:szok:. Pogoda gościom dopisała, ale jakoś nie kwapili się do spacerków, ale nie umęczyłam się z nimi aż tak bardzo.
A jutro idę z młodym do kontroli i dopytać czy może juz iść do przedszkola. Bo jeszcze trochę i dostanę świra przy nim. Dzisiaj wyprowadził mnie z równowagi do tego stopnia, że nawrzeszczałam na niego okrutnie i załapał się na klapsa. Wiem, wiem mało to wychowawcze:-(. Ale tak darł buziunię o nic, że sąsiedzi to chyba myśleli, że katuję dziecko. Ach szkoda gadac..........

A apropos katowania. Widziałam w telewizji i słyszałam radio o dziecku 3,5 letnim które zmarło na skutek pobicia. Mało tego cała tragedia wydarzyła się w moim rodzinnym mieście gdzie do niedawna jeszcze mieszkałam. SZOK jak można...................

reklama
Iwoszku-Bogna jest taka slodziutka!A jakie rzeski!I jak slodko trzyma sie kurczowo swojej Mamy-po raz enty ogromne gratulacje!!!

Agusia;
witaj ponownie i nadrabiaj zaległości :-)

Byłam na chwilę na majówkach a tam zbiorowa panika - wszystkie już chcą rodzić i stosują ludowe metody, które to niby mają przyspieszyć poród. Podobno wiara czyni cuda..

Dziewczyny czy szyjka długa czy zamknięta to nasze maleństwa i tak same zadecydują kiedy chcą wyjść ale biorąc pod uwagę tak słodką koleżankę która już jest na świecie to może będą chciały szybciej do niej dołączyć :-)

Iwoszku śliczna córeczka :-D jakie to musi być wspaniałe uczucie tulić już do piersi takie słodkie maleństwo

Jeszcze troszkę i my kochane będziemy tulić nasze maluszki

Joasia myślę, że Twój organizm się oczyszcza ja też od jakiegoś czasu dosyć często biegam ale u mnie to za wcześnie, ja chcę wytrwać do 25 czerwca i mam nadzieję, ze mi sie uda

Magdziarko bardzo się cieszę, że jesteście już w domku :tak:

hej dziewczyny jak dobrze wrócić i zobaczyć ze nic mnie nie ominęło :-D.
Iwoszku gratuluję prześlicznej córci :tak: jest taka slodziutka.
Magdziarko jak dobrze ze z małym przystojniakiem wszystko dobrze .:-D

i u mnie też szyjka długa i zamknięta ale moj gin powiedział że jak do 11 czerwca nie urodze sama to pomoże mi sie rozwiązać bo zaczynam teracić na wadze i nogi odmawiają posłuszeństwa

reklama
Hmm, moja ginka, mimo, że szyjka mi się skróciła i zaczyna mi się rozwarcie robić, kazała mi przyjść 4 czerwca, więc jeszcze 3 tygodnie mogę być spokojna (mam nadzieję :baffled:)

Do góry