reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dzień dobry mamusie:happy::happy::happy::happy:
zaprowadziłam małą do żłobka i poszłam od razu na zkupki, a w sklepie mała zaczeła sie tak przekręcac, ze nie mogłam kroka zrobić:no::no::no::no:a pózniek tak mnie bolało po lewej stronie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,nie wiem może to kolka była:baffled::baffled::baffled:, albo mała zaczeła na jakies narządy uciskać
na szczęscie przeszło:tak::tak::tak:
ja też mam zamiar dzisiaj poleniuchować, czas pomału się wyciszać

reklama
ja zabiorę rzeczy potrzebne tylko do szpitala, a na wyjscie dla mnie i maluszka przywiezie mi M,jak to wszystko się uzbier w torbie:ciuszki + kocyk+ Kosmetyki..etc to będzie tego ogrom, więc po co więcej brać ze soba:dry:

Na mnie a w zasadzie na mój bębenek śmiesznie się inne dzieciaki patrzą z wytrzeszczem gałeczek :-)

To takie zabawne jak się tak wpatrują a potem pytają o coś mamę czy tatę - ciekawe o co dokładnie ? :-)

Witam! Przyszlam zobaczyć co u Was. Jem śniadanko i zaraz idę się położyć, żeby przypadkiem nogi mi nie spuchły i rozwarcie się ie robiło :sorry2:

Mąż ma zawsze ubaw jak idziemy gdzieś na zakupy do większego sklepu. Prawie każda babka patrzy się na brzuch, potem na męża, no a mąż patrzy się na babkę, to ona zaraz udaje, że wcale się w naszą stronę nie patrzy :-D mi się jeszcze nie udało tego dobrze zauważyć, bo nie zwracam na to uwagi ;-) patrzę jak tu rozpalnować zakupy, żeby mało się nachodzić, kupić szybko to co trzeba i do domku, póki jeszcze jestem w stanie się turlać :-D

reklama
A mnie w przedszkolu to dzieci się o wszystko pytają. I są zdziwoione ze jeszcze będę miała dzidzi mimo że juz mam 2 dzieci. I troszkę są zawstydzone tym moim brzuszkiem. Ostatnio to na ulicach czuje sie ja zjawisko. Bo jak ide ze swiomi z przedszkola to mam dwie ręce zajęte(bo zkupy, córka za rękę)z przodu syn i jeszcze ten wystający brzuchol. Widze ja czasem wzbudzam litość u ludzi:-(. Troszke to smutne bo ja zawsze marzyłam o trójce alebo czwórce. :-) Ale to nic, jeszcze tylko troszke do będę wózek pchać

Do góry