reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Nie ma to jak jutro rano sie dowiedziec czy startujemy z remontem czy od przyszłego tygodnia :angry::angry::angry: i to na dodatek od robotnika który byc moze pojawi sie z gotowoscia do rychłego i natychmiastowego działania :crazy: oj jak ja juz chciałabym byc po remoncie!!! zmykam powoli spac... do jutra dziewczynki!

ja dzidziowe spakuje - 2 opcje w zaleznosci od pogody i dowiezie maz

a dla siebie - chyba kaze mu przywiezc moje ciazowe spodnie z guma na brzuchu - napewnow nie wejde. nie bede ryzykowac - bylby obciach jakbym naszykowala portki i wracala w niedopietych albo nie wcisnelabym ich na tylek
no i pamietajcie ze obcisle portki sa niedopuszczalne dla macicy i dla....krocza sfatygowanego porodem

no i jakas duzaa bluzka bo cyc bedzie prawdopodobnie big

Agacinko, brawo za postawe!
Magdziarko, trzymam kciuki za wyniki Olka.
Azile, Kasiu, moj Wojciaszek jeszcze nie mowi, ale juz nie raz doszlam do wniosku, ze najslodsze dziecko, to spiace dziecko. :-) Cale do schrupania. A takie klopoty, jak WY macie, to jeszcze przede mna. U mnie na razie tylko piski i krzyki, jak zacznie mowic, to mi dopiero powie...;-)

Magdziarko trzymam kciuki za wynik :tak:cieszę się, że mały usnął jestem dobrej myśli :-)

Ja na razie nie mam problemów wychowawczych bo to nasze pierwsze maleństwo ale za kilka lat jak będzie już ta wymarzona trójeczka to dopiero będzie :szok:

Martusiu, ale sie ciesze na dobre wiesci.:-)
Magdziarko, ja dla dzidziusia biore wszystko, bo ubranka malenkie i wiele miejsca nie zajma. A rzeczy na wyjscie dla mnie przywiezie mi Marcin: albo sukienka albo wiazana spodnica. Wole to niz spodnie.

A ja dzis po usg. Waga maluszka ciut ponizej 3 kg, ale patrzac na inne parametry lekarz stwierdzil, ze tendencja moze byc taka jak u Wojtka, czyli ciezki w stosunku do dlugosci. Dlatego sadze, ze usg zanizylo wage dzidziusia. Zobaczymy. Serduszko bije jak trzeba i w ogole wszystko ok.:-)

reklama
Do góry