reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
Witaj,lasiczka!
Dziewczyny,wczoraj byam na zakupach,przymierzalam bluzke,patrze w lustro....-wyskoczyly mi okropne rozstepy!Wiedzialam,ze wyskocza,ale nie sadzilam,ze tak wczesnie!W dodatku nie na podbrzuszu,tylko w gornej czesci brzucha,ktory mi jednoczesnie urosl.No i dzis musialam znow udac sie na zakupy i zaopatrzylam sie w 3 pary spodni.Zauwazylam,ze robia bardzo fajne ciazowe jeansy-jedne sobie tez zakupilam.
A jak u Was z rozstepami?Pierwsza jestem?
Dziewczyny,wczoraj byam na zakupach,przymierzalam bluzke,patrze w lustro....-wyskoczyly mi okropne rozstepy!Wiedzialam,ze wyskocza,ale nie sadzilam,ze tak wczesnie!W dodatku nie na podbrzuszu,tylko w gornej czesci brzucha,ktory mi jednoczesnie urosl.No i dzis musialam znow udac sie na zakupy i zaopatrzylam sie w 3 pary spodni.Zauwazylam,ze robia bardzo fajne ciazowe jeansy-jedne sobie tez zakupilam.
A jak u Was z rozstepami?Pierwsza jestem?
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Hej!
jestem tu nowa, termin porodu mam na 15 czerwca
bardzo jestem szczesliwa
w lutym biore slub i pewnie bede miala problem z sukienka slubna bo juz mam brzuszek
pozdrawiam!!!:-)
jestem tu nowa, termin porodu mam na 15 czerwca
mata-kow
mama do kwadratu :)
Dziewczyny! Jak pomyślę, że na następne święta przy choince będzie już mój szkrabek, to aż cieplutko się na sercu robi :-).
Obyśmy wszystkie następne święta spędziły już w większym gronie.
Obyśmy wszystkie następne święta spędziły już w większym gronie.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja czasami czuje wieczorem jak sie położę jakby cos w brzuchu mi jeździło w góre i w dół. czyżby były to pierwsze ruchy dziecka?
reklama
Podziel się: