reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja już się czuję jak słonica, a do czerwca jeszcze ile. Najgorzej z tymi ciuchami, wszystko takie ścisłe , wszystko się wbija , wpija , wrzyna eeee...I jeszcze te święta ..od jednego stołu do drugiego człowiek tylko wcina i wcina a potem ....no ale święta już za nami drogie Panie i pocieszam się tym, że ten czas do porodu też zleci szybko.:-)

A ja dzisiaj zaszalałam na zakupach, bo ile to mozna chodzic w rozpiętych spodniach, które spadają:baffled: Kupiłam sobie wygodniutkie dżinsy, dresik i rajtuzy, żebym nie marzła. Koniec z niewygodnymi ciuchami!!!

Dziewczynki!!!
Wszystkiego dobrego poświątecznie!!!:-)

Wróciliśmy już do Warszawy, na Ślasku było cudnie- ciepło i domowo, mnóstwo jedzenia, sama też się artystycznie wyżyłam w kuchni- efekt zadowolił wybredną familię:-D.

Termin ślubu ustalony z rodziną, jutro sprawdzimy czy USC też się na niego zgodzi:cool2:.

A jak tam prezenty? Pochwalę się, że u nas w kuchni zagościa SOKOWIRÓWKA. :tak: Urządzenie, nie dość, że ładne, to jeszcze jakie pyszności wyczynia- sok jabłkowy genialny!!! A mój chłop oszalał, bo dostał od mojego brata 200 gier z atari- takich z płaską grafika, z lat 80-tych, ode mnie joystic i juz po nim...:-D

Buziaki byczące się dla wszystkich!

reklama
Ja juz tez wskoczylam w tradycyjne ciazowe. Jakos mi tak brzuch nagle wyskoczyl. Jak go nie bylo to nie bylo...i nagle - buch! Choc w stare zwykle tez jeszcze wchodze - ale tylko jedne - reszta niewygodna juz sie robi:tak:

Do góry