reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Rośnie sobie kurcze a ja ciągle mam coś za małe :-D
Gluszek Ty mnie nie strasz,:-p nas dzieli 2 tygodnie różnicy i może dlatego Twój mniejszy hihihih

reklama
hahah, sama się zamotałam i przez chwilę nie wiedziałam o co chodzi:-D
Ubrania miałam na myśli ;-) bieliznę, spodnie, jakoś nie umiem chodzić z rozpiętym guzikiem w spodniach i latam w sukience albo spódnicy którą mam podciągniętą pod sam biust ;-)

Flexy ja już dawno latam w ciążowych spodniach albo spódnicy a w nich brzuch jest jeszcze większy ale co tamw końcu w ciąży jesteśmy no nie?

OOO!:-)
Ale macie super z tymi ruchami! Ja czekam, czekam i po cichu liczę na podchoinkowy prezent w postaci małego kopa!;-)

Jestem już u Rodziców na Śląsku, szał w sklepach totalny,ale udało mi się zakupić (pierwsze w życiu) spodnie z gumą:cool2:.

Z ciekawostek kuchennych- pracujemy nad Rybą Po Żydowsku- z migdałami i rodzynkami, w galarecie- pycha!!!!:tak:

No i zrobiłyśmy sobie (a dokładniej- Mama mi) USG, jak się dorwę do skanera, to Wam pokażę rezydenta brzucha.Dziś się tak nie wiercił (-a), wie, kiedy go (ją)oglądają obcy, a kiedy Babcia:-D

BO sobie pomyslało ze będzie go obcy podglądał a babcia to zawsze babcia :-) . Ja wczoraj sobie tez kupiłam spodnie tylko te spodnie jak kupywalam to kobieta sie smiala ze powinnam sobie kupic normalne spodnie i wystarczyły bi mi :-D hehe ale w sumie spodnie ciążowe fajna sprawa bo od razu chronią plecy od zimna :tak:

Ale macie fajnie z tymi kopniakami :) Mi ginka powiedziała, że mogę poczuć za jakiś miesiąc, trochę późno. :-)
Spodnie z gumką mam już od miesiąca - w nic innego nie wchodzę. Nawet nie wiem co ja na siebie włożę w Wigilię, koszmar jakiś.
Ale nie po to tu dziś wlazłam, zeby plotkować. Pewnie już do świąt tu nie zajrzę, dlatego chciałabym Wam wszystkim życzyć, spokojnych, zdrowych i wesołych Świat Bożego Narodzenia, żeby Wasze dzieciaczki zdrowo rosły i na kolejne święta oglądały swoją pierwszą w życiu choinkę :-)
Buziaki dla wszystkich, papa

reklama
hej:] jestem nowa czerwcoweczka:D termin pod koniec hehe:p troche sie martwie czy to normalne bo jestem w 13tc i 2dni i nic ZERO brzuszka;:)-( kiedy w koncu zobacze ze "cos" tam zyje? jak narazie zero wymiotow moze z dwa razy ale wydaje mi sie ze byly inne powody;)

Do góry