reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Martuś moja położna powiedziala ze jakoś tak pustawo na porodówce lubińskiej bo wszytkie dziewczyny wyjechaly za granice (wlacznie z jej siostra) i nie ma komu rodzić :-D powiedziala że o miejsce nie ma sie co martwić wiec jak coś to Lubin przyjmie napewno

reklama
A u mnie nadchodzi pierwsza gwałtowna wiosenna burza :baffled: będzie się działo :-D wyłączam kompa, bo jeszcze pół gotowej pracy mi wyparuje (chyba bym się załamała :no:)

Mata, lepiej i tak sopbie zgraj pracę na pendriva, czy wypal na płytce. Taki komp zawsze może się rozsypać. Lepiej mieć kopię.
A burzy zazdroszczę, bo bardzo lubię wiosenne i letnie burze.:-)

u mnie na szczęście puchną tylko nogi - więc obrączkę wciąż noszę :-)

wróciłam z mieszkanka - zafugowałam wanne, pomyłam glazurę i terakotę i w końcu łazienka zaczęła wyglądać jak łazienka :tak:- jest dobrze choć jeszcze nie idealnie :-D, ale to z czasem...

młodego "sprzedałam" rodzicom i mam dzień dla siebie- szkoda tylko,że konto puste :baffled:

Oj oj to się nazbierała....narzekań. Mi nie dolega nic tzn...czasem łapnie mnie zagaga ale nie częśćiej niż raz w tygodniu...a tak czuję się doskonale!!!!

:-Dz tą opuchlizną to jak na razie wszystko u mnie ok ale niestety nie moge w nocy spac, budzę się do toalety z dwa trzy razy i tak od 5 rano juz nie spię.
Powiem Wam, że juz tęsknię za spaniem na brzuszku, jakoś na boku zawsze zasypialam ale teraz to juz mnie wszystko boli :rofl2:

:-)Ciężarówki- gratuluję udanych wizyt u lekarza. Ja mam jutro, o rany dzisiaj odebrałam swoje wyniki i wydają mi się kiepskie, mam napisane obok normy więc dlatego taka mądra jestem hehe. Jutro dowiem się co tam słychac u dzidzi i napewno Was poinformuje. Ciekawa jestem ile ta moja mała wazy :-D

reklama
Magdalenko;
jak Będziesz tak grzeczna jak do tej pory i nie będziesz szaleć tylko polegiwać - to szpital nie grozi :-) Masz rację, jak się leży to jest ok - jak się więcej chodzi - brzucho twardnieje.. Ja mam wizytę w pn. Mam nadzieję, że po ostatnich skurczybykach nic się nie zmieniło.
Snoopy;
Tak jak Magdalenka pisze - mimo wszystko - dużo odpoczywaj - wiem, że latwo powiedzieć... hm... dzisiaj sama szalałam z mopem i sprzątałam szuflady..
Behemottek;
Dzidzia duża i pewnie robi się już pyzata :-)

Lilianka;
nie czytaj tych wyników. Z całą pewnością wszystko będzie ok - przecież te normy, które oni tam piszą, nie są skierowane do ciężarnych. Ja kiedyś też się tak nakręcałam a okazywało się, że wyniki super

Do góry