reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja też wędruję do toalety w nocy, ale dopiero od niedawna i na szczęście, na razie, tylko raz w ciągu nocy. Brzuszek też mi przeszkadza i żadna pozycja nie jest wygodna, ani na boku, ani na plecach i tak całą noc się wiercę do tego chrapanie męża i jak tu się w ciąży wyspać
jejku jak ja sie ciesze że nie mam aż takich dolegliwości ani zgagi , zero problemu ze spaniem , obrączka nadal lużna na palcu, tylko te nocne spacerki do toalety ale juz sie przywyczaiłam bo towarzyszą mi już bardzi długo Głowa do góry dziewczynki, juz tyle za nami
Tym razem mamociuk musi pójść szybciej;-)
I tej wersji zamierzam się trzymać.
Agusia, każdy poród jest inny, więc tym razem na pewno będzie lepiej.:-)
Moje maleństwo nie daje mi o sobie zapomnieć ani na chwile! Aż sie zastanawiam czy wszytko jest ok bo tak szaleje , czy to czasem nie powinno mnie alarmowac. Ale mam dziś o 19 USG wiec zobaczymy ;-)
Wlasnie wrocilam ze szpitala ze spotkania z położna! Oprowadzila mnie po oddziele i wszystko wyjasnila, w sumie to mogłabym jechac rodzić bez torby a dla dzidzi mam miec tylko ciuszki na wyjście i kocyk, nic wiecej nie kazala brac! I musze przyznac ze oddzial zupełnie jak nie w publicznym szpitalu! I mam sie niemartwic o miejsca na czerwiec bo nie spodziweaja sie wielu pacjętek! Tak że jestem w sumie zadowolona i uspokojona!
Wlasnie wrocilam ze szpitala ze spotkania z położna! Oprowadzila mnie po oddziele i wszystko wyjasnila, w sumie to mogłabym jechac rodzić bez torby a dla dzidzi mam miec tylko ciuszki na wyjście i kocyk, nic wiecej nie kazala brac! I musze przyznac ze oddzial zupełnie jak nie w publicznym szpitalu! I mam sie niemartwic o miejsca na czerwiec bo nie spodziweaja sie wielu pacjętek! Tak że jestem w sumie zadowolona i uspokojona!
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ula to powiadzasz, że w razie jakby w Głogowie nie było miejsca, to smiało mogę do Ciebie jechać? ;-)
Ja o tłok na porodówce w czerwcu mam zamiar zapytac sie na nastepnej wizycie
Ja o tłok na porodówce w czerwcu mam zamiar zapytac sie na nastepnej wizycie
Podziel się: