reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe smakołyki_przepisy :)

Widze, że większośc z Nas lubi truskaweczki :-):-) mniami..
Ale musze przyznac, że ja kocham truskawki ale tylko jako owoce, natomist nie lubie truskawkowych serków, jogurtów itp. Zjem ostatecznie lody.
Podobnie mam z babanami. Moge je jeśc w naprawde dużych ilościach (wiem, że są kaloryczne :zawstydzona/y:) ale nie zjem NICZEGO o smaku bananowym :no:
to tak jak u mnie,no jakbym siebie czytala:rofl2:

reklama
Mamoot moja teściowa robi 'kluchy na lumpie' i to chyba sa te parowe kluski, czyli drożdzowe bułeczki, które sie paruje na bawełnianej szmatce rozwieszonej nad gotującą sie wodą lub na takiej metalowej wkładce bądź sitku do gotowania na parze ;-)

OJ tak Pampuchy są pyszolotkowe!!!! a ze smietanką i truskawkami mmmmm Niebo w gębie hihihih
moja babcia serwuje z sosem mięsnym

reklama
Mamoot moja teściowa robi 'kluchy na lumpie' i to chyba sa te parowe kluski, czyli drożdzowe bułeczki, które sie paruje na bawełnianej szmatce rozwieszonej nad gotującą sie wodą lub na takiej metalowej wkładce bądź sitku do gotowania na parze ;-)
Moja tesciowa tez takie robi. Tak mi u niej smakowały, że sama tez kilka razy robiłam:tak:. Ja najbardziej lubię na słono, z sosem:tak:. Takie kluski je się w Czechach do obiadu...tak jak u nas ziemniaki.