reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe smakołyki_przepisy :)

reklama
Kurcze, a ja ostatnio reaguje alergia na czekolade!!!

To witaj w gronie alergików.
O mleku staram sie nie myśleć. bo nie mogę, a uwielbiam. Teraz zaczął się sezon pylenia traw i ja jestem już do bani. Mało co moge jeść , bo puchnie mi podniebienie. Mam zapalenie spojówek i rewelacyjny kater. Na grilu u kolerzanki na wsi to leciała mi krew aż z nosa.
Ale blok uwielbiam i z chęcią bym go schrupała:tak:

Magdziarko w moim przepisie też jest mleko w proszku, tylko podałam w przygotowaniu a nie składnikach

ale bym zjadła takiego bloku....aż mi język ucieknie

Magdziarko w moim przepisie też jest mleko w proszku, tylko podałam w przygotowaniu a nie składnikach

ale bym zjadła takiego bloku....aż mi język ucieknie
Aniknulko ja calkowicie zapomnialam,ze ty nie mozesz slodkiego tak to wogole bym nie wspominala o tym przepisie,przepraszam:-:)zawstydzona/y::tak:

A ja mam kefir - myslę, że tez ok. Pytam bo niektórzy robią ze smietaną - ale nie wydaje mi się , że to dobry pomysł...i może skruszony lód dodać wyjdzie Shake jak w MC donald`s:tak:

Madziu z kefirem tez jest pycha, I ze śmietaną. Tylko śmietana bardziej tuczy. Można kefir i śmietanę wymieszać.

Ja dodaje śmietane ;-) ale mi Magdziarko zrobiłaś smaka, zaraz chyba też sobie zrobie koktail:-) u mnie zupka grzybowa się dzisiaj gotuje, coś ostatnio mam smak na wszystko z grzybami:confused:

reklama
Marlenko nie masz za co przepraszać :-) ja bardzo lubię gotować i piec i chętnie jak mogę to wklepię jakiś przepis. To, że mam cukrzycę (trudno) najważniejsze, że inni skorzystają :-D

Co do koktajlu to mielę truskawki z cukrem i lodem, oddzielnie ubijam śmietanę 12% i później do tego dolewam mus truskawkowy, czasem nie trzeba tej śmietany wystarczy dodać mniej cukru i więcej lodu i wychodzi sorbet :)

Ostatnia edycja: