reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Kurcze, a ja ostatnio reaguje alergia na czekolade!!!
To witaj w gronie alergików.
O mleku staram sie nie myśleć. bo nie mogę, a uwielbiam. Teraz zaczął się sezon pylenia traw i ja jestem już do bani. Mało co moge jeść , bo puchnie mi podniebienie. Mam zapalenie spojówek i rewelacyjny kater. Na grilu u kolerzanki na wsi to leciała mi krew aż z nosa.
Ale blok uwielbiam i z chęcią bym go schrupała
marlena nad
:)
Aniknulko ja calkowicie zapomnialam,ze ty nie mozesz slodkiego tak to wogole bym nie wspominala o tym przepisie,przepraszam:-zawstydzona/y:Magdziarko w moim przepisie też jest mleko w proszku, tylko podałam w przygotowaniu a nie składnikach
ale bym zjadła takiego bloku....aż mi język ucieknie
reklama
Marlenko nie masz za co przepraszać :-) ja bardzo lubię gotować i piec i chętnie jak mogę to wklepię jakiś przepis. To, że mam cukrzycę (trudno) najważniejsze, że inni skorzystają
Co do koktajlu to mielę truskawki z cukrem i lodem, oddzielnie ubijam śmietanę 12% i później do tego dolewam mus truskawkowy, czasem nie trzeba tej śmietany wystarczy dodać mniej cukru i więcej lodu i wychodzi sorbet
Co do koktajlu to mielę truskawki z cukrem i lodem, oddzielnie ubijam śmietanę 12% i później do tego dolewam mus truskawkowy, czasem nie trzeba tej śmietany wystarczy dodać mniej cukru i więcej lodu i wychodzi sorbet
Ostatnia edycja: