daruuunia3
Czerwcowa mama'08
To macie fajnie mój Ł nie gotuje ale za to teściowa nie daleko a ona z głodu nie da mi umrzeć ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marlenka czytasz mi w myslach własnie dziewczynki kto ma przepis na to cudo może AnulkaDziewczynki czy ktoras z was ma przepis na BLOK to jest taka slodycz co robi sie z mleka w proszku z herbatnikami tylko nie wiem co jeszcze sie dodaje,takie smaczki z dziecinstwa mnie lapia,jesli ktoras z was zna przepis prosze o odpowiedz:-):-):-):-):-)
no ciekawe czy ktoś bedzie miał na to przepis , dobrze by było bo nie jadłam tego już chyba z 10 latekJa tez bym chętnie zjadła.
Dziewczynki czy ktoras z was ma przepis na BLOK to jest taka slodycz co robi sie z mleka w proszku z herbatnikami tylko nie wiem co jeszcze sie dodaje,takie smaczki z dziecinstwa mnie lapia,jesli ktoras z was zna przepis prosze o odpowiedz:-):-):-):-):-)