reklama
J
Jola244
Gość
no wiedziała kochana że na ciebie można liczyćJutro wstawię przepis bo nie pamiętam wszystkiego i nie chcę źle napisać. Buzialki
marlena nad
:)
Wilmek lec do polskiego sklepu po skladniki ja tak zdobie zaraz tylko sie obudze i poczekam na przepis,ten salceronik tez zrobie zobacze jak smakuje,smacznego;-)
Przepraszam, że tak późno ale dopiero sobie przypomniałam o tym przepisie.
BLOK KAKAOWY
składniki:
0,5 szkl zwykłego mleka
3 łyżki (czubate) kakao
1 szkl cukru
torebka cukru waniliowego
1 kostka margaryny
to wszystko zagotować i zestawić z ognia, wsypać całe opakowanie mleka w proszku, orzechy, pokruszone ciasteczka BeBe, dokładnie wymieszać, wlać na formę i wstawić do lodówki
SMACZNEGO
BLOK KAKAOWY
składniki:
0,5 szkl zwykłego mleka
3 łyżki (czubate) kakao
1 szkl cukru
torebka cukru waniliowego
1 kostka margaryny
to wszystko zagotować i zestawić z ognia, wsypać całe opakowanie mleka w proszku, orzechy, pokruszone ciasteczka BeBe, dokładnie wymieszać, wlać na formę i wstawić do lodówki
SMACZNEGO
J
Jola244
Gość
o i jutro będzie blok na deser jeszcze raz Aniu dziękuje już sobie spisuje przeis
Marlena nie wiem czy znajde u mnie w polskim sklepie mleko w proszku :-(takiego jak ja pamietam napewno nie ma..ciekawe czy moze byc jakies inne...jakie Ty kupujesz?Wilmek lec do polskiego sklepu po skladniki ja tak zdobie zaraz tylko sie obudze i poczekam na przepis,ten salceronik tez zrobie zobacze jak smakuje,smacznego;-)
marlena nad
:)
Wilmku po pierwsze sliczny avatarek,ja kupuje takie w niebieskim opakowaniu wlasnie takie same jak z przed laty z innego nie probowalam i pamietaj,ze nie moze byc granulowane,pozdrawiamAniknulka dziekuje kochana za przepis;-)Marlena nie wiem czy znajde u mnie w polskim sklepie mleko w proszku :-(takiego jak ja pamietam napewno nie ma..ciekawe czy moze byc jakies inne...jakie Ty kupujesz?
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny sprawdziłam tez mleko w proszku z ''mlekowity''- i jest identyczne jak z tego niebieskiego opakowania!!!!:-)