reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe smakołyki_przepisy :)

Magdziara ale jestes bezlitosna - jezyk mam do pasa.....

A ja zrobiłam na obiad gulasz z szynki wieprzowej (chudziutki) w sosie cebulowo - pieczarkowym- pycha mniam mniam ale bym gorfa zjadła na przykłąd z truskwakami i bitą....

reklama
Mi się obiad wynalazł, bo znalazłam barszcz czerwony (ufff, a juz myślałam, że nic nie będzie :sorry2:) a Magdziarka rzeczywiście przesadza z tym robieniem smaczku, bo zjadłabym wszystko z jej dzisiejszej listy :-p:-p:-p a nic nie zapowiada żebym miała taką mozliwość :baffled:

A ja zjadłabym wszystko co bym miała pod nosem. Jeszcze lepiej by było gdyby ktoś to przygotował , a ja tylko bym schrupała.

dzięki magdziarce mam dziś gofry na kolacjo deser:tak::-) bez truskawek ale za to z bitą śmietaną.
poza tym od kilku dni namiętnie wcinam arbuzyyyyyyyy:-)

a na obiadek miałam kopytka które wcięłam z młodym a M zrobiłam pałki kurczaka grillowane (zostały akurat z wczoraj ) także dziś się udało ale co ja zrobię jutro:baffled::dry:

Ja ogólnie uwielbiam śledzie choć ostatnio jak kupiłam to do tej pory leżą zapakowane , muszę je w końcu zrobić bo jeszce tylko tydzień są "ważne" .
Najbardziej mi smakują z ziemniakami.
:-)

Magdziarka, kopytka są najlepsze ze świeżougotownych ziemniaków, dobrze jest zacząć wyrabiać ciasto zanim ziemniaki całkiem nie przestygną i nie dodawać dużo mąki, wtedy ładnie się ciasto wyrobi i będzie mięciutkie :tak:

reklama