Wiola.G1234
Fanka BB :)
Boże dziewczyny jestem taka zestresowana,aż mnie wszystko z nerwów boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrzytulamyBoże dziewczyny jestem taka zestresowana,aż mnie wszystko z nerwów boli
Czekanie jest najgorsze. Wiem, że łatwo się mówi ale może obejrzyj serial albo poczytaj książkę, żeby zająć czymś głowę choćby na chwilę.Boże dziewczyny jestem taka zestresowana,aż mnie wszystko z nerwów boli
A miałaś potwierdzona owulacje ? Czy nie wiesz kiedy była dokładnie? Długie masz cykle ?Dziewczyny wczoraj pierwsza wizyta. Z OM 7+1 pęcherzyk ciążowy 22mm pęcherzyk żółtkowy 4.7 A zarodka nie widać.. mam przyjść za 2 tygodnie. Jest nadzieja?
Nie wiem kiedy dokładnie owulacja. Cykle różne 33 czasami nawet 38 dniA miałaś potwierdzona owulacje ? Czy nie wiesz kiedy była dokładnie? Długie masz cykle ?
Masz długie cykle może owulacjia była później i ciąża jest młodsza dlatego nie widać zarodka.Nie wiem kiedy dokładnie owulacja. Cykle różne 33 czasami nawet 38 dni
A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?Nie wiem kiedy dokładnie owulacja. Cykle różne 33 czasami nawet 38 dni
Możesz też zrobić betę i sprawdzić czy ciąża się rozwijaNie wiem kiedy dokładnie owulacja. Cykle różne 33 czasami nawet 38 dni
3.09A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
Bardzo mi przykro. Dużo siły dasz radę KochanaNiestety u mnie poronienie zatrzymane. Dostałam skierowanie do szpitala. Mam nadzieję, że wyczerpałam już limit pecha i wszystkie w czerwcu urodzicie zdrowe maleństwa