997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Trzymamy mocno kciuki! I czekamy na infoJadę do szpitala... Krwawie i wypadł ze mnie skrzep... Raczej już po wszystkim ;( najpierw strata syna teraz to ... Mam dość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy mocno kciuki! I czekamy na infoJadę do szpitala... Krwawie i wypadł ze mnie skrzep... Raczej już po wszystkim ;( najpierw strata syna teraz to ... Mam dość
trzymamy kciukiJadę do szpitala... Krwawie i wypadł ze mnie skrzep... Raczej już po wszystkim ;( najpierw strata syna teraz to ... Mam dość
Trzymamy kciukiJadę do szpitala... Krwawie i wypadł ze mnie skrzep... Raczej już po wszystkim ;( najpierw strata syna teraz to ... Mam dość
aleś nastraszyła, a jakie rokowania? Coś ci mówili?Jestem w szpitalu. Jest pęcherzyk,jest ciałko żółte i mikro zarodek. Nie wiadomo skąd te krwawienie
wpisali mi poronienie zagrażające. Pobrali mi betę będą robić porównanie.aleś nastraszyła, a jakie rokowania? Coś ci mówili?