reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Dobra dziewczyny, ja zrobiłam tak. Weszłam w link do grupy tutaj udostępniony. Wtedy przeniesie do strony z grupą, w apce chyba się nie da tego zrobić. Wybrałam kategorie "termin porodu" i wtedy pierwsza wyświetla się nasza grupa i jest widoczny przycisk "dołącz".

Załączniki

• c53ec15e-aa85-4eee-b964-0a5b8eb0caff.jpeg
    c53ec15e-aa85-4eee-b964-0a5b8eb0caff.jpeg
    43,3 KB · Wyświetleń: 34
  • a852b55a-1fef-4775-a500-6523cea07a4f.jpeg
    a852b55a-1fef-4775-a500-6523cea07a4f.jpeg
    36,9 KB · Wyświetleń: 30
Dobra dziewczyny, ja zrobiłam tak. Weszłam w link do grupy tutaj udostępniony. Wtedy przeniesie do strony z grupą, w apce chyba się nie da tego zrobić. Wybrałam kategorie "termin porodu" i wtedy pierwsza wyświetla się nasza grupa i jest widoczny przycisk "dołącz".
Okkkej. Wysłałam pierw zaproszenie do wrześniowych przypadkiem. A za drugim razem do nas. Powinno dojść zapytanie :)

reklama
Do góry