Wiola.G1234
Fanka BB :)
Ja już wymiękam z tym wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy z Tobą. Musi być dobrze! Trzymaj sięJa już wymiękam z tym wszystkim
ja miałam tak w pierwszej ciąży. U mnie dobrze się skończyło oby i u ciebie też tak było.Ja już wymiękam z tym wszystkim
opowiesz coś więcej? Tu lub na priv?ja miałam tak w pierwszej ciąży. U mnie dobrze się skończyło oby i u ciebie też tak było.
Eh .. ważne , że jesteś pod opieką dawaj znać na bieżąco co się dzieje. Nie masz jakiegoś mięśniaka czy coś ?wpisali mi poronienie zagrażające. Pobrali mi betę będą robić porównanie.
Zostaje w szpitalu mam leżeć nadal krew mi leci...
nie właśnie,ani krwiaka ani nic. Sprawdzał mi jeszcze jajniki czy może nie ma drugiej ciąży pozamacicznej ale czysto ...Eh .. ważne , że jesteś pod opieką dawaj znać na bieżąco co się dzieje. Nie masz jakiegoś mięśniaka czy coś ?
Trzymaj się musi być dobrze ❤❤❤❤Ja już wymiękam z tym wszystkim
Dziwna sprawa z tym krwawieniem. A nie masz teraz terminu na okres? Podobno rzadko ale się zdarza, że jest krwawienie w ciąży w terminie gdy powinien być normalnie okres. Nie znam żadnego takiego przypadku, ale kto wie?nie właśnie,ani krwiaka ani nic. Sprawdzał mi jeszcze jajniki czy może nie ma drugiej ciąży pozamacicznej ale czysto ...
nie właśnie. Mi się osobiście wydaje że to przez heparynę i acard że jak dla mnie to za duża dawka ,ale ponoć od tego się nie krwawi...Dziwna sprawa z tym krwawieniem. A nie masz teraz terminu na okres? Podobno rzadko ale się zdarza, że jest krwawienie w ciąży w terminie gdy powinien być normalnie okres. Nie znam żadnego takiego przypadku, ale kto wie?