reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
A moje pytanie jest do tych, które robią zastrzyki z heparyny. Czy wam też robią się takie siniaki? Można smarować te siniaki np maścią nagietkowa ? Ja robię je rano, w zaleceniach jest żeby nie robić ich na czczo, czy to konieczne? Średnio chce mi się jeść o 6 rano 🥴
Hej, ja robie i siniaki są normalne głównie zależą od tego jak wprawnie sobie wstrzykniesz :-p ja mam tak, że co drugi zastrzyk robi mi się siniak bo raz się uda fajnie powoli a raz źle złapie albo za szybko :/ ale są niegroźne:) ja niczym nie smaruje ale chyba nie zaszkodzi taka masc z nagietka ;) co do nie robienia ich naczczo to nie wiem, ja dzisiaj zrobiłam zanim zjadłam;-p

A moje pytanie jest do tych, które robią zastrzyki z heparyny. Czy wam też robią się takie siniaki? Można smarować te siniaki np maścią nagietkowa ? Ja robię je rano, w zaleceniach jest żeby nie robić ich na czczo, czy to konieczne? Średnio chce mi się jeść o 6 rano 🥴
Też mam brzuchol cały w mini siniaczkach, ja robię zastrzyk zawsze koło 12

całą poprzednia ciążę robiłam zastrzyki o teraz też i nigdy na czczo 🤔nikt mi tak nie zalecał . A siniaki zejdą po kilku dniach

reklama
W poprzedniej ciąży robiłam, siniaków było dużo, ale niczym nie smarowałam. A z tym na czczo nie pomogę bo akurat robiłam o 12

Do góry