reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Jestem po wizycie . Jest pęcherzyk z zarodkiem ale jeszcze bez serduszka . Dziś 5+3 więc dosyć wcześnie. Nie ma żadnych krwiaków ,ani nic w macicy . Wygląda wszystko bardzo ładnie on powiedział " nie ma do czego się przyczepić" Krwawienie a raczej brudzenie według niego jest od nocnego seksu 🙈 więc zakaz seksu. Mam brać duphaston, zastrzyki w brzuch i acard na noc (acard biorę cały czas) no i cooo 31.10 wizyta następna jak będzie wszystko oki to założy mi kartę ciąży .
Świetne wieści też mam wizytę 31.10

reklama
Dziopy czy wy też macie takie wąchania nastrojów? Ja od szalonej euforii wpadam w depresję, dzisiaj mnie taki dół złapał, nie mam w ogóle objawów poza swędzeniem piersi (no i brakiem okresu), boje się że ciąża się zatrzymała albo że dziecko będzie chore... Nie umiem sobie tego z głowy wyciągnąć a badanie dopiero we wtorek. Czy ja wariuje czy to normalne?
Och zdecydowanie 🙉 ja od spokoju po płacz z byle powodu. Rano się budzę i dotykam piersi czy bolą bo w ogóle nie mam objawów. Ale w sumie wszystko mi śmierdzi 😅🤣 jejku dobrze tak wejść tu i poczytać, że nie tylko ja wariuje choć naprawdę staram się być spokojna a to do mnie niepodobne 😅🥰

Dziewczyny ja po pierwszej wizycie, na usg pęcherzyk ciazowy 4.9mm ale bez zarodka, dzisiaj 5tc0 więc lekarka uspokajała ze jeszcze wczesnie ale, ze względu na ryzyko CP mam przyjść za tydzień a w między czasie badać przyrost bety.
mój pęcherzyk z tego co widzę na zdj USG ma 6.3 mm a zarodek 2.1mm . Jeszcze jest czas ❤️

reklama
Do góry