reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Dziopy czy wy też macie takie wąchania nastrojów? Ja od szalonej euforii wpadam w depresję, dzisiaj mnie taki dół złapał, nie mam w ogóle objawów poza swędzeniem piersi (no i brakiem okresu), boje się że ciąża się zatrzymała albo że dziecko będzie chore... Nie umiem sobie tego z głowy wyciągnąć a badanie dopiero we wtorek. Czy ja wariuje czy to normalne?
troszkę wariujesz 🤔 brak objawów nie oznacza nic złego. Ciesz się tym stanem i oby Cie nie opuszczał ✊

reklama
Co do objawów to u mnie bardzo wzmożony apetyt i mdłości. Piersi nic zupełnie nie bolą itd, ja ciągle karnie piersią więc może dlatego. Czasem zakluje mnie w brzuchu i częste spadki energii mam. I też przy lepszym dniu zaczynam myśleć ,że pewnie coś jest nie tak 🤷 w pierwszej ciąży dopóki nie kupiłam detektora tętna to płakałam dzień w dzień ,że pewnie coś jest nie tak 🙈 zwariujemy do czerwca 🤗

Co do objawów to u mnie bardzo wzmożony apetyt i mdłości. Piersi nic zupełnie nie bolą itd, ja ciągle karnie piersią więc może dlatego. Czasem zakluje mnie w brzuchu i częste spadki energii mam. I też przy lepszym dniu zaczynam myśleć ,że pewnie coś jest nie tak 🤷 w pierwszej ciąży dopóki nie kupiłam detektora tętna to płakałam dzień w dzień ,że pewnie coś jest nie tak 🙈 zwariujemy do czerwca 🤗
Cudownie, że karmisz 🥰 Ja musiałam zakończyć kp, bo blokowało mi miesiączkę. Zazdroszczę 🥲

my już na końcówce bo mam mało pokarmu ostatnio , obstawiam ,że to przez ciążę . Ale też mi będzie żal zakończyć 😟
Podobno tak może być, dlatego często w ciąży dzieci się same odstawiają. Na plus, że może obejdzie się bez bólu. Ja niestety miałam zastoje i 2 tyg walczyłam żeby się jakoś wyciszyło.

Życzę Ci zatem dużo sił przy odstawieniu, dla mnie to nie było łatwe. Płakałam razem z synkiem.

reklama
Do góry