Wiola.G1234
Fanka BB :)
no ja się bardzo przestraszyłam. Jadąc do szpitala płakałam i już myślałam że jest po wszystkim...Jezuuu. Ale nastraszyłaś ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja się bardzo przestraszyłam. Jadąc do szpitala płakałam i już myślałam że jest po wszystkim...Jezuuu. Ale nastraszyłaś ..
Ważne , że tak się skończyło. A brzuch cię bolał przy tym krwawieniu ?no ja się bardzo przestraszyłam. Jadąc do szpitala płakałam i już myślałam że jest po wszystkim...
nie ,nic mnie nie boli do tej pory ,ale nadal plamie lecz już na brązowoWażne , że tak się skończyło. A brzuch cię bolał przy tym krwawieniu ?
Wytłumaczcie o co chodzi z brakiem zarodka ? Ze za wcześnie żeby go było widać zakładając
Zakładając, że wszystko idzie dobrze to tak, może to być za wcześnie bo dopiero zaczęłam 5tc a wiem, że miałam późno owu więc jeszcze jest czas na zarodek. I tego się trzymam. W najgorszym wypadku zarodek się nie wykształci iWytłumaczcie o co chodzi z brakiem zarodka ? Ze za wcześnie żeby go było widać ?
Więc mamy podobnie mój młodszy o 3 dni . I też wizyta w czwartekHej, ja już po wizycie. U mnie dzisiaj 5+5 i też sam pęcherzyk ciążowy. Z dobrych informacji, to to, że jest umiejscowiony w macicy. Kolejna wizyta w przyszły czwartek. Czeka mnie kupa nerwów do tego czasu.
Ja się bardzo zastanawiałam nad tym testem, już rozmawiałam z moim lekarzem, który jest wspaniały, ma ogromną wiedzę i ufam mu w 100% i powiedział mi tak, że mam się z tym wstrzymać, że są teraz super sprzęty USG, które ładnie wszystko pokazują na prenatalnych i na prawdę szkoda wydać 2000 tys na badanie, które jest niepotrzebne, a mogę wydać to na wózek I, że jeśli tylko zauważy coś nie tak to będziemy działaś ze wszystkimi możliwymi i nawet płatnymi badaniamiHej dziewczyny. Z tymi testami to się dwa razy zastanówcie. One określają jedynie prawdopodobieństwo, a nie że dziecko jest chore/zdrowe. Przy dużym prawdopodobieństwie się amniopunkcje robi. No i jeszcze kwestia co dalej z tą wiedzą zrobić? Bo na razie nie można zrobić praktycznie nic
Tu na forum jest masa przypadków gdzie prawdopodobieństwo choroby było wysokie, a dziecko zdrowe i odwrotnie - niskie prawdopodobieństwo a dziecko chore dlatego nie radzę robić tych testów jeśli nie macie wskazań. Bo tylko nerwy i strach po nich jest, a pewności i tak żadnej nie dają
Ja już wieczorem tak.Mnie od wczoraj boli brzuch. I non stop bym jadła. Aż mi jest głupio że tyle wcinam i jakoś tak strasznie się martwię tym co będzie...
W pracy już kilka osób przyczaiłam że mi się na brzuch patrzy więc pewnie zaraz plotki pójdą chociaż to brzuch z utycia na razie a nie ciążowy