Ice41
Fanka BB :)
Mi dał zwykły ginekolog. A teraz nawet lekarz POZ w przychodni, napisałam że jestem w ciąży i mam podwyższone TSHGinekolog na tarczycę raczej Ci nie da. Specjalista musi to ogarnąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi dał zwykły ginekolog. A teraz nawet lekarz POZ w przychodni, napisałam że jestem w ciąży i mam podwyższone TSHGinekolog na tarczycę raczej Ci nie da. Specjalista musi to ogarnąć
O to nie wiedziałam. Myślałam , że ginekolog nie zajmuje się tarczycaMi dał zwykły ginekolog. A teraz nawet lekarz POZ w przychodni, napisałam że jestem w ciąży i mam podwyższone TSH
Pewnie, że daGinekolog na tarczycę raczej Ci nie da. Specjalista musi to ogarnąć
Gdybym ja robiła takie upominki to tylko tym, których lubię, na których mogę polegać i jest między nami fajna atmosfera a przede wszystkim stale współpracujemy i ewentualnie szefowi jak jest wporzoDziewczyny doradzcie
Na moje odejście na macierzyńskie planuje mam upominki zostawić. Tylko zastanawiam się czy wszystkim czy tylko koleżankom.
Jest szef , główny szef który przyjeżdża codziennie do firmy.
Jego żona, czasem zajrzy.
Druga szefowa ale widziana jest raz w roku na firmie.
Dyrektor , podszef
Kobietki w biurze i moje dziewczyny.
Moim planowałam kupić albo zestaw , miód herbaty itp. Albo po kubku. A reszcie nie wiem. I czy wszystkim czy tylko części
Mam odkąd zaczęłam do ginekologa chodzićMasz już położna ?
Ja położnej z mojej przychodni na oczy nie widziałam jeszcze nawet nie wiem jak się nazywa ale wiem że jestMam odkąd zaczęłam do ginekologa chodzić
Ja wszystko z położna załatwiam od lat. Również zapisy do ginekologa. Po porodach ściągała mi szwy, i przychodziła do dzieci.Ja położnej z mojej przychodni na oczy nie widziałam jeszcze nawet nie wiem jak się nazywa ale wiem że jest
Myślisz, że mogę dostać receptę na leki nawet jeśli nie mam założonej jeszcze karty ciąży?Mi dał zwykły ginekolog. A teraz nawet lekarz POZ w przychodni, napisałam że jestem w ciąży i mam podwyższone TSH
Ja też nie mam i dostałam w przychodni od rodzinnego, bo idę na pierwszą wizytę we wtorek. Ginekolog tym bardziej wypisze. Masz wynik bety i tsh to weź ze sobą.Myślisz, że mogę dostać receptę na leki nawet jeśli nie mam założonej jeszcze karty ciąży?