reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
reklama
Przyrost może być mniejszy bo z czasem rośnie wolniej. Spróbuj się dostać do innego lekarza. U mnie beta w 28 DC wynosiła tylko 52,8 więc Twój wynik jest dla mnie kosmiczny. Lepiej to skontrolować. Od bety 1000 widać już pęcherzyk ciążowy na USG więc poszłabym do pierwszego lepszego gina żeby tylko sprawdzić czy wszystko jest w porządku. A masz bliźniaki w rodzinie? Wysoka beta może świadczyć o ciąży mnogiej podobno. Ale chyba bardziej chodziło o przyrosty co 48/72 god

Przyrost może być mniejszy bo z czasem rośnie wolniej. Spróbuj się dostać do innego lekarza. U mnie beta w 28 DC wynosiła tylko 52,8 więc Twój wynik jest dla mnie kosmiczny. Lepiej to skontrolować. Od bety 1000 widać już pęcherzyk ciążowy na USG więc poszłabym do pierwszego lepszego gina żeby tylko sprawdzić czy wszystko jest w porządku. A masz bliźniaki w rodzinie? Wysoka beta może świadczyć o ciąży mnogiej podobno. Ale chyba bardziej chodziło o przyrosty co 48/72 godz.
Byłam na becie. Zobaczymy co tam się porobiło po weekendzie. Wynik będzie ok 14. Do lekarza udało mi się umówić na jutro. Zobaczymy co powie. Młoda lekarka więc z małym doświadczeniem. Polecana bardzo, choć argumentem polecania zazwyczaj jest bo "bardzo mila", ale czy to wystarczy? Okaże się. Już wczoraj się naczytalam więc odchodzę od zmysłów.

Do góry