reklama
Ice41
Fanka BB :)
To daj znać, jak będziesz poNa 12:15
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Od razu dam znać co i jak!To daj znać, jak będziesz po
positives_vibes🍀🌸🌈🐬
Aktywna w BB
Ja już będę po badaniu krwi i będę widziała czy tu zostaje ( mam wielka nadzieje ze tak i ze do czerwca)
positives_vibes🍀🌸🌈🐬
Aktywna w BB
Czekam również na wieściOd razu dam znać co i jak!
positives_vibes🍀🌸🌈🐬
Aktywna w BB
Wysyłam dobrą energięCzekam również na wieści
Mrs.Alice
Fanka BB :)
Będzie dobrze :* o której masz lekarza ?Jezu dziewczyny ale się stresuje jutrzejszym lekarzem! Już mnie wszystko kłuje, boli, mdli z nerwów
Ja też dzisiaj tylko czekam na koniec pracy i idziemy na 19 na wizytę
reklama
Przyrost może być mniejszy bo z czasem rośnie wolniej. Spróbuj się dostać do innego lekarza. U mnie beta w 28 DC wynosiła tylko 52,8 więc Twój wynik jest dla mnie kosmiczny. Lepiej to skontrolować. Od bety 1000 widać już pęcherzyk ciążowy na USG więc poszłabym do pierwszego lepszego gina żeby tylko sprawdzić czy wszystko jest w porządku. A masz bliźniaki w rodzinie? Wysoka beta może świadczyć o ciąży mnogiej podobno. Ale chyba bardziej chodziło o przyrosty co 48/72 god
Byłam na becie. Zobaczymy co tam się porobiło po weekendzie. Wynik będzie ok 14. Do lekarza udało mi się umówić na jutro. Zobaczymy co powie. Młoda lekarka więc z małym doświadczeniem. Polecana bardzo, choć argumentem polecania zazwyczaj jest bo "bardzo mila", ale czy to wystarczy? Okaże się. Już wczoraj się naczytalam więc odchodzę od zmysłów.Przyrost może być mniejszy bo z czasem rośnie wolniej. Spróbuj się dostać do innego lekarza. U mnie beta w 28 DC wynosiła tylko 52,8 więc Twój wynik jest dla mnie kosmiczny. Lepiej to skontrolować. Od bety 1000 widać już pęcherzyk ciążowy na USG więc poszłabym do pierwszego lepszego gina żeby tylko sprawdzić czy wszystko jest w porządku. A masz bliźniaki w rodzinie? Wysoka beta może świadczyć o ciąży mnogiej podobno. Ale chyba bardziej chodziło o przyrosty co 48/72 godz.