reklama
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Ja mam nadzieję , że w poniedziałek też już zobaczę pęcherzyk będzie 5+3Wygrzebałam stare USG. Nie znalazłam pierwszego z pierwszej ciąży ale wyśle że też było podobnie jak w drugiej bo tylko obraz pęcherzyka. W 4 tyg i 6 dniu pęcherzyk byl widoczny. Więc może jest szansa że coś ujrzę
Żołna
Fanka BB :)
Na pewno masz na to większą szansę niż ja trzymam kciukiJa mam nadzieję , że w poniedziałek też już zobaczę pęcherzyk będzie 5+3
Ewelina0702
Początkująca w BB
U mnie z objawow to tylko piersi i kłucie w podbrzuszu. I od samego początku mam przeczucie ze to będzie chłopiec ( może dlatego że mam już 2 córki) nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło ale ciągle siedzi mi głowie a jak u Was? Macie jakieś przeczucia co do płci dzidziusia?
Żołna
Cóż... ja mam w domu już parkę. I najbardziej bym chciała bliźniaki - chłopca i dziewczynkę dzieciaki mi od dawna podgadują, że chcą rodzeństwo, ale syn chce brata, a córka siostrę jak będzie to zobaczymy, i tak będę kochać. Liczy się tylko żeby zdrowe było/byłyU mnie z objawow to tylko piersi i kłucie w podbrzuszu. I od samego początku mam przeczucie ze to będzie chłopiec ( może dlatego że mam już 2 córki) nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło ale ciągle siedzi mi głowie a jak u Was? Macie jakieś przeczucia co do płci dzidziusia?
Ewelina0702
Początkująca w BB
Zdrowe to przede wszystkim. A duże te Twoje dzieciaczki?Cóż... ja mam w domu już parkę. I najbardziej bym chciała bliźniaki - chłopca i dziewczynkę dzieciaki mi od dawna podgadują, że chcą rodzeństwo, ale syn chce brata, a córka siostrę jak będzie to zobaczymy, i tak będę kochać. Liczy się tylko żeby zdrowe było/były
Rudzielec11
Ja mam cały czas przeczucie że chłopak
Ewelina0702
Początkująca w BB
Ja bym się bardzo cieszyła jakby moje przeczucie się sprawdziłoJa mam cały czas przeczucie że chłopak
positives_vibes🍀🌸🌈🐬
Aktywna w BB
Dołączam Jestem przerażona ale pozytywnie nastawiona.
Czytałam to forum dwa razy i dwa razy przerwałam ale zawsze dawało dużo informacji i otuchy.
Teraz postanowiłam dołączyć, może tym razem się uda
Czytałam to forum dwa razy i dwa razy przerwałam ale zawsze dawało dużo informacji i otuchy.
Teraz postanowiłam dołączyć, może tym razem się uda
reklama
Żołna
5 i 7 lat jakoś długo się zdecydować nie mogliśmy na kolejneZdrowe to przede wszystkim. A duże te Twoje dzieciaczki?