reklama
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Ja zawsze polegałam na tych kalkulatorach nie ma reguły z przyrostem może być raz o 100% a następnym razem o 300 także chyba ciężko wyliczyć będzieDziewczyny wiecie jak się przyrost bety liczy? Znalazłam 2 kalkulatory każdy mi pokazuje inny przyrost. A tak jak myślałam że się liczy to mi daje trzeci inny wynik chciałam sobie policzyć kiedy byłoby coś na USG widac
Żołna
Fanka BB :)
Wiem, ale mogę policzyć na min - 66%. Tylko mi wychodzi że miałam przyrost 294%, na jednym kalkulatorze że 105%, a na drugim że 206%... trochę duży rozstrzałJa zawsze polegałam na tych kalkulatorach nie ma reguły z przyrostem może być raz o 100% a następnym razem o 300 także chyba ciężko wyliczyć będzie
Rudzielec11
9 października więc jeszcze troszkę czasu@Rudzielec11 na kiedy masz wizytę?
Rudzielec11
Rozmawiałam z położną jeśli chodzi o mój progesteron i mam się nie martwić i wszystko jest w porządku, najwyżej powtórzyć badanie za tydzień i lekarz wtedy zdecyduje czy nie przyjmować dodatkowo leków. Na razie mam wyluzować bo nie mam żadnych objawów niedomogi
Ice41
To ja zaraz po Tobie - 109 października więc jeszcze troszkę czasu
Jak Ty miałaś taką wysoką już betę, to i wcześniej coś widać będzie
Rudzielec11
Mam taką nadzieję najbardziej bym się cieszyła jakbym już zobaczyła malucha z bijącym sercem, już bym była dużo spokojniejszaTo ja zaraz po Tobie - 10
Jak Ty miałaś taką wysoką już betę, to i wcześniej coś widać będzie
Żołna
Chyba każda z nas by już tego chciałaMam taką nadzieję najbardziej bym się cieszyła jakbym już zobaczyła malucha z bijącym sercem, już bym była dużo spokojniejsza
Czekanie jest... trudne... ale damy radę
reklama
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
I jak?! Są ?! Czekamy razem z TobąCzekam jeszcze na wyniki z wczoraj i chciałabym, żeby już były, a z drugiej strony boję się je otworzyć