reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Ja pisałam przed chwilą z moim lekarzem, to powiedział, że mam już nie powtarzać bety żeby się nie nakręcać (zobaczę czy wytrzymam haha ) i w pon mam przyjść na USG zobaczyć czy jest pęcherzyk w macicy 😬
Ja pójdę dopiero 10.10, jak już będzie prawie 7 tydzień. Dla mnie to za duży stres. Mam dwa poronienia za sobą i chcę zobaczyć jak już będzie wiadomo wszystko.
Edit. Zahaczę jeszcze o lekarza, który mi wypisze heparynę. Miałam iść jutro a się okazało, że lekarz chory i wizyta odwołana :( No i tak usg na razie nie zrobię

Ja pójdę dopiero 10.10, jak już będzie prawie 7 tydzień. Dla mnie to za duży stres. Mam dwa poronienia za sobą i chcę zobaczyć jak już będzie wiadomo wszystko.
Edit. Zahaczę jeszcze o lekarza, który mi wypisze heparynę. Miałam iść jutro a się okazało, że lekarz chory i wizyta odwołana :( No i tak usg na razie nie zrobię
Ja idę bo byłam w CP i chociaż trochę chce się uspokoić że teraz jest na właściwym miejscu 😬

reklama
Ja mam wizytę na 9.10 ale szczerze nosi mnie żeby iść wcześniej i zobaczyć czy wszystko okej, też mam za sobą poronienie i sie martwię żeby było tym razem okej. Na razie pociesza mnie beta i też staram się nie nakręcać i nie chodzić na kolejne badania puki nie trzeba 😅 jak nie wytrzymam to pójdę zrobić USG ale postaram się wytrzymać do tego 9

Do góry