997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Właśnie przyszły! 156,20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łoooo piękny wzrostWłaśnie przyszły! 156,20
Ja pisałam przed chwilą z moim lekarzem, to powiedział, że mam już nie powtarzać bety żeby się nie nakręcać (zobaczę czy wytrzymam haha ) i w pon mam przyjść na USG zobaczyć czy jest pęcherzyk w macicyNa kiedy planujecie pierwszą wizytę?
Ja pójdę dopiero 10.10, jak już będzie prawie 7 tydzień. Dla mnie to za duży stres. Mam dwa poronienia za sobą i chcę zobaczyć jak już będzie wiadomo wszystko.Ja pisałam przed chwilą z moim lekarzem, to powiedział, że mam już nie powtarzać bety żeby się nie nakręcać (zobaczę czy wytrzymam haha ) i w pon mam przyjść na USG zobaczyć czy jest pęcherzyk w macicy
Ja idę bo byłam w CP i chociaż trochę chce się uspokoić że teraz jest na właściwym miejscuJa pójdę dopiero 10.10, jak już będzie prawie 7 tydzień. Dla mnie to za duży stres. Mam dwa poronienia za sobą i chcę zobaczyć jak już będzie wiadomo wszystko.
Edit. Zahaczę jeszcze o lekarza, który mi wypisze heparynę. Miałam iść jutro a się okazało, że lekarz chory i wizyta odwołana No i tak usg na razie nie zrobię
A jaki miałaś wtedy progesteron?Ja idę bo byłam w CP i chociaż trochę chce się uspokoić że teraz jest na właściwym miejscu
Dokładnie 1,80A jaki miałaś wtedy progesteron?
a to rzeczywiście małoDokładnie 1,80