reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

U nas najbliższi dowiedzą się dopiero jak będzie widać :) nie będziemy nikomu mówić.
my powiemy w listopadzie, mojej rodzince powiemy 11 listopada (w urodziny mojej mamy) tak samo dowiedzieli się o pierwszej córce. Wtedy mama dostała kartkę z napisem, że to idealny wiek żeby być babcią, a teraz kupimy bodziaki z napisem starsza siostra I poprosimy babcię, żeby młodej bluzę zdjęła 🙈 tak samo chcemy powiedzieć teściom z tym że poprosimy o zdjęcie bluzy chrzestnej, która sama jest w ciąży I ma termin na kwiecień, tylko muszę się pilnować żeby się nie wyglądać bo ostatnio gadamy prawie codziennie o ciąży z tym że o jej 🤣🤣 tylko babci musimy powiedzieć wcześniej bo mieszka 2 piętra pod nami i mamy spostrzegawcza sąsiadkę co lubi ploteczki🤦‍♀️ a chcemy zeby babcia wiedziala od nas a nie od niej. No ale powiemy dopiero po usg.
Z pierwszą powiedzieliśmy bardzo szybko bo wtedy już strasznie wymiotowałam i nie chciałam żeby ktoś pomyślał że jelitowke im na imprezę przywiozłam 🤣

reklama
Mi nic, ale ja nie mam żadnych objawów poza zmęczeniem i mnie to bardzo martwi. Nawet cycki mnie nie bolą, nic a nic. Jakoś do wtorku muszę wytrzymać.... Wy wszystkie jakieś objawy miałyście/macie/mijają, a u mnie nic - czasem się zastanawiam, czy to aby na pewno ciąża
Ja mam tylko takie ciągnięcie w podbrzuszu jak na okres, no i strasznie śpiąca jestem cały dzień

Mi nic, ale ja nie mam żadnych objawów poza zmęczeniem i mnie to bardzo martwi. Nawet cycki mnie nie bolą, nic a nic. Jakoś do wtorku muszę wytrzymać.... Wy wszystkie jakieś objawy miałyście/macie/mijają, a u mnie nic - czasem się zastanawiam, czy to aby na pewno ciąża
Ja tez nie mam jakichś większych objawów. Tylko piersi, a tak to czuje się dobrze.

Ja nie mam już za wiele objawów, dlatego dzisiaj zrobiłam ( zupełnie bez sensu ) 3 raz betę i progesteron. Czekam na wyniki. Cały czas od stresuje że coś jest nie tak, a wizyta dopiero za tydzień

Właśnie dostałam wyniki bety i piękny przyrost ale progesteron spadł : w poniedziałek 30 dzisiaj 25. Myślicie, że sie tym martwić ?

reklama
Do góry