reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ja dziś troszkę lepiej. Kupiłam w aptece jakieś krople na mdłości, ale nie że tylko dla ciężarnych bo oczywiście takich specjalnych to nie było. Zbieram się zaraz i jadę do gina. Ciekawe co mi powie że tak szybko przyszłam 😅🤣

reklama
Mam tak samo!! I z uczuciem jak na okres przez co biegam ciągle do łazienki, (raz miałam paznokcie czerwone i byłam zaspana, zobaczyłam kątem oka kolor to prawie zawał 🤣🤣🤣) I z tym zmęczeniem to samo. Ale nie wiem jak Wy, ja chyba pierwszy raz mam tak że sobie "pozwalam" na to bycie zmęczona i po prostu jak mam możliwość po pracy się położyć i olać resztę spraw to to robię ^^

Ja dziś troszkę lepiej. Kupiłam w aptece jakieś krople na mdłości, ale nie że tylko dla ciężarnych bo oczywiście takich specjalnych to nie było. Zbieram się zaraz i jadę do gina. Ciekawe co mi powie że tak szybko przyszłam 😅🤣
Daj znać po wizycie jak tam :)
Ja niedługi idę do lekarza sprawdzić co z tą goraczka i czy to faktycznie infekcja

Mam tak samo!! I z uczuciem jak na okres przez co biegam ciągle do łazienki, (raz miałam paznokcie czerwone i byłam zaspana, zobaczyłam kątem oka kolor to prawie zawał 🤣🤣🤣) I z tym zmęczeniem to samo. Ale nie wiem jak Wy, ja chyba pierwszy raz mam tak że sobie "pozwalam" na to bycie zmęczona i po prostu jak mam możliwość po pracy się położyć i olać resztę spraw to to robię ^^
ja w tygodniu nie mogę, bo moja latorośl mi na to nie pozwoli, ale za to mąż dziś wszystko robi za mnie 🙈

Udało mi się naściemniać i jednak ten tydzień pracuję z domu :)
Póki co nie mam żadnych objawów. Brzuch mnie wcześniej nie bolał, a dziś w nocy myślałam, że dostałam okresu. Czy Wy też jesteście bardzo zmęczone? Ja ledwo siedzę, położyłam się na chwilę, ale nie wiem, co zrobię, jak będę w biurze.
Jestem strasznie zmęczona. Pracuje fizycznie i boje się trochę bo brzuch boli mnie jak na okres , ale to niby okej. Gorzej , że macica mi się stawia, brzuch twardnieje nawet po nospie. Chciałabym popracować do grudnia, ale jak tak dalej będzie to nie wiem :/

reklama
Jestem strasznie zmęczona. Pracuje fizycznie i boje się trochę bo brzuch boli mnie jak na okres , ale to niby okej. Gorzej , że macica mi się stawia, brzuch twardnieje nawet po nospie. Chciałabym popracować do grudnia, ale jak tak dalej będzie to nie wiem :/
Jak czujesz duży dyskomfort i zmęczenie, to nie ma co zwlekać z L4. Zaraz ktoś się rzuci, że ciąża to nie choroba. Nie, ale jak coś się zadzieje, to pracodawca kopnie w tyłek. Ja nie zamierzam oglądać się na firmę. Praca to praca, można mieć ich wiele, a ciąża to niejednokrotnie wiele lat starań.

Do góry