997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Pewnie, że pamiętam!! Dziękuję kochanaWszystkiego dobrego życzę dla Ciebie i fasolki! Moze mnie pamiętasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, że pamiętam!! Dziękuję kochanaWszystkiego dobrego życzę dla Ciebie i fasolki! Moze mnie pamiętasz
Pewnie, że pamiętam!! Dziękuję kochana
Gratulacje witamy na mamuśkachCześć, nieśmiało dołączam. Właściwie właśnie zrobiłam test wcześniej coś czułam w kościach, ale jakoś odwlekałam sprawdzenie ale było planowane, nie myślałam że znów uda się tak szybko
Na pokładzie mam 15 miesięczną córeczkę. Wychodził by mi termin jakoś na na 4-7 czerwca.
Dzięki ja ogólnie gum nielubię, ale jak ma pomóc to sprobujęz pierwszej ciąży polecam pragną vomit gumy. Ja w pierwszej ciąży zaczęłam wymiotować jakoś w 6 tygodniu i wymiotowałam właściwie prawie do końca. Pragna vomit mnie ratowała. Też pracowałam w szkole i już do niej nie wróciłam
Teraz jeszcze bardziej się cieszęDziewczyny mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko jak wrócę do swojego dawnego nicka także komarkowa od teraz 997
Co tu się wydarzyło Szok i niedowierzanieHej dziewczyny!
Z ogromną dozą ostrożności zakładam czerwcowe mamy 2024 i czekam na Was!
U mnie termin wychodzi między 3 a 6 czerwca
Jestem po pierwszej becie, zobaczymy co dalej, ale wierzę, że w końcu się udało!
mi się chce spać, wstałam wyspana a po jakiejś godzinie znów mi się chce spać, ale jak już się położę to usnąć nie mogę pomagają mi brązowe szumyUdało mi się naściemniać i jednak ten tydzień pracuję z domu
Póki co nie mam żadnych objawów. Brzuch mnie wcześniej nie bolał, a dziś w nocy myślałam, że dostałam okresu. Czy Wy też jesteście bardzo zmęczone? Ja ledwo siedzę, położyłam się na chwilę, ale nie wiem, co zrobię, jak będę w biurze.
Mnie też dziś w nocy bolał brzuch jakbym miała dostać okres… jak sąsiadka biegałam do łazienki zobaczyć czy nie krwawię No i spałabym, spała i spałaUdało mi się naściemniać i jednak ten tydzień pracuję z domu
Póki co nie mam żadnych objawów. Brzuch mnie wcześniej nie bolał, a dziś w nocy myślałam, że dostałam okresu. Czy Wy też jesteście bardzo zmęczone? Ja ledwo siedzę, położyłam się na chwilę, ale nie wiem, co zrobię, jak będę w biurze.