reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Cześć, nieśmiało dołączam. Właściwie właśnie zrobiłam test 🙈 wcześniej coś czułam w kościach, ale jakoś odwlekałam sprawdzenie 🙈 ale było planowane, nie myślałam że znów uda się tak szybko 🙈
Na pokładzie mam 15 miesięczną córeczkę. Wychodził by mi termin jakoś na na 4-7 czerwca.
Gratulacje 😁 witamy na mamuśkach 😁

z pierwszej ciąży polecam pragną vomit gumy. Ja w pierwszej ciąży zaczęłam wymiotować jakoś w 6 tygodniu i wymiotowałam właściwie prawie do końca. Pragna vomit mnie ratowała. Też pracowałam w szkole i już do niej nie wróciłam 🙈
Dzięki 😁 ja ogólnie gum nielubię, ale jak ma pomóc to sprobuję 🙂

Hej dziewczyny!
Z ogromną dozą ostrożności zakładam czerwcowe mamy 2024 i czekam na Was!
U mnie termin wychodzi między 3 a 6 czerwca :)
Jestem po pierwszej becie, zobaczymy co dalej, ale wierzę, że w końcu się udało! ❤️
Co tu się wydarzyło 😱 Szok i niedowierzanie 😱

Udało mi się naściemniać i jednak ten tydzień pracuję z domu :)
Póki co nie mam żadnych objawów. Brzuch mnie wcześniej nie bolał, a dziś w nocy myślałam, że dostałam okresu. Czy Wy też jesteście bardzo zmęczone? Ja ledwo siedzę, położyłam się na chwilę, ale nie wiem, co zrobię, jak będę w biurze.

Póki co nie mam żadnych objawów. Brzuch mnie wcześniej nie bolał, a dziś w nocy myślałam, że dostałam okresu. Czy Wy też jesteście bardzo zmęczone? Ja ledwo siedzę, położyłam się na chwilę, ale nie wiem, co zrobię, jak będę w biurze.
mi się chce spać, wstałam wyspana a po jakiejś godzinie znów mi się chce spać, ale jak już się położę to usnąć nie mogę 🙈 pomagają mi brązowe szumy 🙈
Mnie co jakiś czas boli właśnie brzuch tak "okresowo".

reklama
Mnie też dziś w nocy bolał brzuch jakbym miała dostać okres… jak sąsiadka biegałam do łazienki zobaczyć czy nie krwawię 🤦‍♀️ No i spałabym, spała i spała 😬

Do góry