reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Mam wizytę za dwie godziny. Myślicie , że źle zrobiłam nie robiąc ani bety ani progesteronu ? Lekarz będzie widział , że coś się dzieje złego i trzeba leki wprowadzić ? Że za niski ten progesteron ?
Ja w poprzedniej ciazy nie poszłam ani na betę, ani na progesteron. Przyszłam do lekarza, powiedziałam, ze zrobiłam test ciążowy 2 tygodnie temu i tyle 🙈

reklama
Ja w poprzedniej ciazy nie poszłam ani na betę, ani na progesteron. Przyszłam do lekarza, powiedziałam, ze zrobiłam test ciążowy 2 tygodnie temu i tyle 🙈
Haha ja zrobiłam lepszy nr w pierwszej ciąży. Poszłam i mówię, że chyba jestem w ciąży bo okres mi się spóźnia. A robiła pani test? Nie. A powinnam? 🙈🤣🤣
Ale pęcherzyk już był 🙈🤣

Dziś już nie mam wątpliwości że mnie mdłości męczą. Okropne uczucie, zupełnie mi nieznane, bo w poprzednich ciążach mnie nie mdliło. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy ze zwolnieniem nie kombinować 🙈 kiepsko się przez to czuję w pracy.

Dziś już nie mam wątpliwości że mnie mdłości męczą. Okropne uczucie, zupełnie mi nieznane, bo w poprzednich ciążach mnie nie mdliło. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy ze zwolnieniem nie kombinować 🙈 kiepsko się przez to czuję w pracy.
Mnie też dziś wyjątkowo mdli ale już sama nie wiem czy z ciąży czy ze stresu porannego haha

Ja w pierwszej ciąży miałam takie mdłości , że schudłam 10 kg w ciągu półtorej miesiąca. Teraz mnie męczą ale nie na tyle żebym nie jadła. Ale są męczące, to prawda. Tym bardziej gdy trwają cały dzień a jest się w pracy :(
Czym się zajmujesz ?

Ja w pierwszej ciąży miałam takie mdłości , że schudłam 10 kg w ciągu półtorej miesiąca. Teraz mnie męczą ale nie na tyle żebym nie jadła. Ale są męczące, to prawda. Tym bardziej gdy trwają cały dzień a jest się w pracy :(
Czym się zajmujesz ?
Jestem nauczycielką w podstawówce 🙈🤣

reklama
Dziewczyny a ja drugi dzień mam skoki temperatury zahaczające o gorączkę. Miałam teleporade i lekarka mnie nastraszyła ze mogę mieć infekcje i że to niebezpieczne dla płodu, nawet moze spowodowac poronienie. A przed chwilą się dowiedziałam że siostrzenica która się zajmowałam w sobotę ma infekcje 😢
Jutro idę zbadać krew i mocz...
Boję się 🥺😭

Do góry