reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

Mam wizytę za dwie godziny. Myślicie , że źle zrobiłam nie robiąc ani bety ani progesteronu ? Lekarz będzie widział , że coś się dzieje złego i trzeba leki wprowadzić ? Że za niski ten progesteron ?
Ja w poprzedniej ciazy nie poszłam ani na betę, ani na progesteron. Przyszłam do lekarza, powiedziałam, ze zrobiłam test ciążowy 2 tygodnie temu i tyle 🙈

reklama
Ja w poprzedniej ciazy nie poszłam ani na betę, ani na progesteron. Przyszłam do lekarza, powiedziałam, ze zrobiłam test ciążowy 2 tygodnie temu i tyle 🙈
Haha ja zrobiłam lepszy nr w pierwszej ciąży. Poszłam i mówię, że chyba jestem w ciąży bo okres mi się spóźnia. A robiła pani test? Nie. A powinnam? 🙈🤣🤣
Ale pęcherzyk już był 🙈🤣

Dziś już nie mam wątpliwości że mnie mdłości męczą. Okropne uczucie, zupełnie mi nieznane, bo w poprzednich ciążach mnie nie mdliło. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy ze zwolnieniem nie kombinować 🙈 kiepsko się przez to czuję w pracy.

Dziś już nie mam wątpliwości że mnie mdłości męczą. Okropne uczucie, zupełnie mi nieznane, bo w poprzednich ciążach mnie nie mdliło. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy ze zwolnieniem nie kombinować 🙈 kiepsko się przez to czuję w pracy.
Mnie też dziś wyjątkowo mdli ale już sama nie wiem czy z ciąży czy ze stresu porannego haha

Ja w pierwszej ciąży miałam takie mdłości , że schudłam 10 kg w ciągu półtorej miesiąca. Teraz mnie męczą ale nie na tyle żebym nie jadła. Ale są męczące, to prawda. Tym bardziej gdy trwają cały dzień a jest się w pracy :(
Czym się zajmujesz ?

Ja w pierwszej ciąży miałam takie mdłości , że schudłam 10 kg w ciągu półtorej miesiąca. Teraz mnie męczą ale nie na tyle żebym nie jadła. Ale są męczące, to prawda. Tym bardziej gdy trwają cały dzień a jest się w pracy :(
Czym się zajmujesz ?
Jestem nauczycielką w podstawówce 🙈🤣

reklama
Dziewczyny a ja drugi dzień mam skoki temperatury zahaczające o gorączkę. Miałam teleporade i lekarka mnie nastraszyła ze mogę mieć infekcje i że to niebezpieczne dla płodu, nawet moze spowodowac poronienie. A przed chwilą się dowiedziałam że siostrzenica która się zajmowałam w sobotę ma infekcje 😢
Jutro idę zbadać krew i mocz...
Boję się 🥺😭

Do góry