Wiola.G1234
Fanka BB :)
to zdjęcie z neta xDJak patrzę na twój Avatar , ciągle mam wrażenie , że masz z 18 lat. A ty już jedno dziecko odchowane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zdjęcie z neta xDJak patrzę na twój Avatar , ciągle mam wrażenie , że masz z 18 lat. A ty już jedno dziecko odchowane
ale mam jeszcze 24 latato zdjęcie z neta xD
To trochę w siebie wsypujesz .. muszę pogadać z lekarzem i zrobię też ta krew. Miałam dwa poronienia a nic nie mówi na ten temat :/Ja nie badałam progesteronu. Miałam zalecony jeszcze w trakcie starań że wzgl na 3 poronienia, "profilaktycznie" Ale ja mam cały zestaw leków, aż kupiłam sobie takie przegródki na leki bo się gubiłam już. Biorę jeszcze acard, encorton , pregne plus i pregne DHA i zastrzyki z heparyny.
Wieem , że z neta ale takie myląceale mam jeszcze 24 lata
A progesteron do wstrzykiwania to juz w ogole - 199 zl za 7 fiolek na 7 dni plus jeszcze koszt strzykawek i igielDodam, że ja biorę ta podjęzykowa. Teraz patrzę, że te dopochwowe faktycznie spore ceny mają...
zazdroszczęA to ja zawsze miałam płaski, jedyne co odstawało to kości biodrowe
Jak duży masz pęcherzyk że tak stwierdził?U mnie nadziei nie ma. Dostałam skierowanie do szpitala. Niby pojawił się zarodek mały ale bez akcji serca i się nie rozwija. Powiedział ze nie ma szans na te ciąże…
Miałam luteinę dopochwowo ze względu na skracającą się szyjkę.Wy luteine bierzecie ze względu na niski progesteron zbadany w krwi tak ? Ja nie badałam , ciekawe na jakim poziomie jest u mnie.. biorę ciągle duphaston ze względu na stawianie się macicy , twardnienie brzucha. Ale duphaston to też progesteron.
Raczej nie, im więcej progesteronu tym silniejsze objawy ciąży, ja miałam bardzo mało objawów aż do teraz, bo teraz leżę i jest mi tak niedobrze że nie wiem jak jutro do pracy pojdeA gdyby nie badaniez krwi, wogole byś wiedziała , że coś nie tak? Bóle brzucha ?
W którym tygodniu ?Miałam luteinę dopochwowo ze względu na skracającą się szyjkę.