Indiazulualfa
Fanka BB :)
Będzie piekne serduszkoJa już u gina czekam zaraz będę wchodzić niech bije serduszko proszę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie piekne serduszkoJa już u gina czekam zaraz będę wchodzić niech bije serduszko proszę...
Też prowadziłam poprzednia ciążę w Babka. Potwierdzam, że przed były wizyty u położonej. Wszystko w ramach wizyty u ginekologa, dodatkowo nic nie płaciłam.Ja w Babka Medica w poprzedniej ciąży musiałam iść do położnej przed każdą wizytą u gine, mierzyła mi ciśnienie, ważyła, wpisywała wszystko w kartę ciąży, wpisywała do karty też wyniki morfologii i moczu i potem z tym kompletem szłam dopiero do gabinetu lekarza prowadzącego
Czekamy na dobre wieściJa już u gina czekam zaraz będę wchodzić niech bije serduszko proszę...
Gryzę paznokcieJa już u gina czekam zaraz będę wchodzić niech bije serduszko proszę...
Nie obgryzaj przyszła kobieta co jest przede mną więc wchodzi pierwsza eh nadzieja że zaraz wejdę szybko zgasłaGryzę paznokcie
Ueeee! Ja też tak wczoraj miałam… już miałam wchodzić a tu dupa, myślałam, że umręNie obgryzaj przyszła kobieta co jest przede mną więc wchodzi pierwsza eh nadzieja że zaraz wejdę szybko zgasła
trzymam kciukiBrzuch mnie że stresu boli rany ...