reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Sory że się wetnę ale nowe przepisy które weszły od kwietnia 2023 umożliwiają 100% pracy zdalnej każdej ciężarnej i mamie dziecka do lat 4 o ile się da. A skoro się da 2 dni w tygodniu to ciężko napisać odmowę że pozostałe 3 dni się nie da 😉
Dobrze wiedzieć, kto wie, może się przyda 😁

reklama
Sory że się wetnę ale nowe przepisy które weszły od kwietnia 2023 umożliwiają 100% pracy zdalnej każdej ciężarnej i mamie dziecka do lat 4 o ile się da. A skoro się da 2 dni w tygodniu to ciężko napisać odmowę że pozostałe 3 dni się nie da 😉
Tak, wiem. Tylko cały czas mam obawy, że jak złożę wniosek, a jednak coś nie wyjdzie, to nie będę miała do czego wracać.
@olka11135 Ty będziesz wiedziała. Dostałam właśnie wyniki progesteronu 17 dpo wyniósł 85,86 a 19 dpo 85,03. Wiem, że wahanie jest niewielkie, ale ten spadek mnie martwi. Czy to może być normalne?

Tak, wiem. Tylko cały czas mam obawy, że jak złożę wniosek, a jednak coś nie wyjdzie, to nie będę miała do czego wracać.
@olka11135 Ty będziesz wiedziała. Dostałam właśnie wyniki progesteronu 17 dpo wyniósł 85,86 a 19 dpo 85,03. Wiem, że wahanie jest niewielkie, ale ten spadek mnie martwi. Czy to może być normalne?

Tak, progesteron w ciągu doby może się wahać nawet o 50% ;)

Hej :) wczoraj się dowiedziałam , że będę mamą poraz drugi. Termin spodziewany 01.06 :) jutro wizyta u lekarza , więc potwierdzi.

Załączniki

• IMG_20230930_172342.jpg
    IMG_20230930_172342.jpg
    982,3 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Robi się nas coraz więcej 😁
Ja się wciąż bije z myślami czy iść we wtorek do gina 🙈 boje się że jak teraz nie pójdę to dopiero za miesiąc będzie miejsce 😥
I się zastanawiam czy robić jeszcze raz betę i progesteron w poniedziałek 😅
Rany czuję się jakbym totalnie zgłupiała 🙈

Do góry